GrabCAD Print Pro™

GradCAD Print ohjelmiston premium-versio vie sinut täysin uudelle tasolle, minimoimalla työvoiman tarpeen ja kustannukset automatisoiduilla prosesseilla.

Fi - Lataa esite.gif

GrabCAD Print Pro™
Tuotetiedot

GrabCAD Print Pro – yksinkertaista 3D-tulostuksen työnkulkua

GrabCAD Print Pro on GrabCAD Print ohjelmiston premium-versio. Pilvipohjaisessa ohjelmistossa on uusia ominaisuuksia tulostusratojen ja -parametrien analysointiin sekä laadun arviointiin ja lämpösimulointiin. Tämä auttaa virtaviivaistamaan työnkulkua ja tuottamaan laadukkaampia osia vähemmällä iteroinnilla.

GrabCAD Print Pro sisältää kaikki tavallisen GrabCAD Printin ominaisuudet, mutta sen edistyneet ominaisuudet tarjoavat lisää mahdollisuuksia ainetta lisäävään valmistukseen suurella volyymilla, paremmalla järjestelmäohjauksella, lyhyemmällä tuotantoajalla ja parannetulla työnkululla.

Premium-version etuja:

  • Warp Additive Model (WAMTM), automaattinen vääristymän korjaus, joka varmistaa yksityiskohtien tarkkuuden 3D-skannauksen ja vääristymän korjauksen avulla.
  • Kyky kehittää standardoituja tuotantomalleja, jotka mahdollistavat osien nopean ja virheettömän valmistuksen.
  • Parannettu kustannusarvio yksittäiselle osalle.

Rekisteröidy tästä ja saat 60 päivän ilmaisen pääsyn GrabCAD Print Prohon.


Miksi kannattaa valita Protech?

GrabCAD Print Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto