J5 DentaJet™

J5 DentaJet on tehokas 3D-tulostin, joka on kehitetty erityisesti hammasklinikoille ja laboratorioihin. Tämän ratkaisun avulla hammasteknikot voivat tulostaa todenmukaisia osia erittäin tarkasti.

J5 DentaJet™
Tuotetiedot

Stratasys J5 DentaJet – tehokas 3D-tulostin hammaslääketieteeseen

Stratasys J5 DentaJet 3D-tulostin mahdollistaa hammasteknikoiden tulostaa kirurgisia osia, kruunu- ja implanttimalleja sekä paljon muuta, ja kaikki tämä yhdessä ja samassa tulostuksessa.  Hammaslääketieteelliset tulosteet mahdollistavat paremman kommunikaation laboratorioiden, hammashoitoloiden ja potilaiden välillä.

Bildspel - Stratasys FDM J5 dentajet.jpg

Sertifioidut materiaalit ihokosketukseen

On olemassa laaja valikoima materiaaleja, mukaan lukien sertifioidut materiaalit sovelluksiin, joiden tulee olla pidempään kosketuksessa ihon, limakalvojen, kudosten ja luiden kanssa. J5 DentaJet tulostaa täysvärisinä useista eri materiaaleista yhdellä tulostuksella, jolloin eri tarpeisiin ei tarvita useita 3D-tulostimia. J5 DentaJet on integroitu PANTONE Validated ™ - universaaliin värinhallintajärjestelmään, jonka avulla suunnittelija voi löytää tarkat PMS-koodit yhdellä napin painalluksella ja tulostaa tarkat värit, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit joka vaiheessa.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto