Stratasys SAF™ 3D-tulostin

Ammattitason 3D-tulostimet toiminnallisten osien, työkalujen ja varaosien massatuotantoon.

Tulosta suuria määriä tarkkoja ja erittäin laadukkaita osia parantamalla tehokkuutta ja kannattavuutta sekä nopeuttamalla läpimenoaikoja. SAF™ 3D-tulostin on suunniteltu erityisesti valmistavan teollisuuden yrityksille ja teollisuuteen, jotka työskentelevät jonkinlaisen sarjatuotannon parissa.

 • SAF teknisk beskrivning.jpg

 • Jauhepohjainen tulostusmenetelmä Stratasysiltä

  Stratasys on yhteistyössä XAAR3D:n kanssa tutkinut ja kehittänyt SAF-teknologiaa (Selective Absorption Fusion) kymmenen vuoden ajan. Teknologia muistuttaa MJF (Multi Jet Fusion) teknologiaa, mutta siinä on useita innovaatioita, jotka tarjoavat merkittäviä etuja MJF:ään verrattuna.  Ainutlaatuisella jauheenkäsittelyjärjestelmällä on mm. varmistettu, että tarvittava jauhe jakautuu aina koko tulostusalustalle. Ylimääräinen jauhe voidaan käyttää uudelleen siten, että jauheen lämpöaltistuminen ja ikääntyminen minimoidaan. Tämä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin. SAF-teknologia tarjoaa myös selvästi tasaisemman lämmön jakautumisen koko tulostusalustalle. Nämä edut ja monet teknologiset innovaatiot parantavat tehokkuutta ja tulosteiden yksityiskohtien laatua, nopeuttavat läpimenoaikoja ja lisäävät kannattavuutta.

 • SAF print.png
 • Stratasys SAF.png

 • Yhteensopiva 3D-tulostin

  Stratasys H350 on ensimmäinen SAF-tekniikkaan perustuva H Series™ -tuotantoalustan järjestelmä.

  Lue lisää tuotteesta verkkosivuiltamme. Haluatko keskustella suoraan myyjän kanssa? Olemme täällä vastaamassa ainetta lisäävää valmistusta koskeviin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä jo tänään.

 • Kuinka SAF toimii

  SAF-teknologia käyttää HAF-nestettä (High Absorbing Fluid), joka reagoi infrapunavaloon. HAF-neste suihkutetaan jauhekerrokseen poikkeuksellisen varmatoimisella teollisella Piezo-sähköisellä tulostuspäällä. Tämän jälkeen kerros altistetaan infrapunavalolähteelle, mikä saa pinnan sulautumaan yhteen HAF nesteen yhteisvaikutuksesta.

  Tämä prosessi toistetaan kerros kerrokselta, kunnes osa on valmis. SAF hyödyntää patentoitua Big Wave™ -menetelmää jakamaan jauheen tasaisesti tulostusalustalle ja suojaamaan jauhetta ylikuumenemiselta.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.

  Protech Stratasys Partner.png