Stratasys SL 3D-tulostin

3D-tulostin tarkkoja toiminnallisia ja muotovakaita malleja varten vertaansa vailla olevalla tarkkuudella.

Tulosta toiminnallisia prototyyppejä ja työkaluja tunnetulla SL-tekniikalla (stereolitografia). Kaikki Stratasysin SL-tulostimet ovat avoimia järjestelmiä ja niillä voidaan käyttää fotopolymeeri materiaaleja, jotka kovettuvat altistuessaan laservalolle, jonka aallonpituus on 355nm.

 • Neo.jpg

 • Laadukkaat SL-tulostimet teollisuuteen

  Stratasysin 3D-tulostimien SL-tekniikalla (stereolitografia) saadaan aikaan erittäin tarkkoja tulosteita erinomaisella teollisella laadulla. 3D-tulostimet on kehitetty parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi, niin tulosteiden kuin lopputuotteidenkin suhteen.

  SL on stereolitografia valmistusmenetelmän lyhenne. Tuotesarjan nimi on Neo® ja se koostuu teollisista 3D-tulostimista, joilla on erilaisia tulostusvolyymeja ja -nopeuksia.

  Neo® 3D-tulostimet ovat suuria hyvin rakennettuja koneita, joilla on avoimet materiaaliparametrit. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä päättää mitä materiaalia haluaa käyttää, merkistä riippumatta. Kaikki 3D-tulostimet ovat erittäin luotettavia ja niitä hallitaan älykkäällä ohjausjärjestelmällä, joka minimoi työn seisonta-aikojen riskin.

  Ajoneuvoteollisuus, palvelutoimistot ja yliopistot ovat vain pieni osa aloja, joihin 3D-tulostin soveltuu.

 • neo-450-3d-printer.png

 • Kuinka SL toimii?

  SL käyttää fotopolymeerisäiliöön suunnattua lasersädettä, joka saa nesteen kovettumaan. Tulosteen rakentuminen alkaa tulostusalustalla, joka sijaitsee juuri nestemäisen pinnan alapuolella. Laser osuu ja kovettaa alustan fotopolymeerin tulostettavan kappaleen alueelta. Kun ensimmäinen kerros on valmis, alusta lasketaan ja seuraava kerros rakennetaan edellisen kerroksen päälle. Sitten rakentaminen jatkuu kerros kerrokselta, kunnes kappale on valmis.

  SL-osan viimeistelyyn kuuluu tukimateriaalin poistaminen, puhdistaminen liuottimella ja kovettaminen erillisessä UV-uunissa.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.

  Protech Stratasys Partner.png