UltiMaker 3D-tulostin

3D-tulostimet oppilaitoksille ja yrityksille, jotka haluavat täydentää toimintaansa 3D-tulostimella.

UltiMaker 3D-tulostimet ovat käyttäjäystävällisiä ja niitä on helppoa siirtää eri osastojen välillä. UltiMakerilla on arvostettu valikoima toimistokäyttöön tarkoitettuja 3D-tulostimia alhaisilla investointikustannuksilla.

 • Bildspel METHOD.gif

 • UltiMaker 3D-tulostin alhaisilla investointikustannuksilla

  Tuotevalikoimaamme kuuluvat Method- ja S-sarjan UltiMaker 3D-tulostimet. Se, mikä erottaa 3D-tulostimet, on tulostusnopeus, tulostusvolyymi ja yhteensopivien materiaalien määrä.

  UltiMaker soveltuu oppilaitoksiin ja yrityksiin, joissa halutaan investoida 3D-tulostimeen alhaisilla kustannuksilla. Kaikki UltiMaker 3D-tulostimet käyttävät Stratasysin patentoimaa FDM (Fused Deposition Modeling) tulostusmenetelmää.

 • UltiMaker Method and S7.png

 • UltiMaker Method XL.jpeg

 • Method 3D-tulostin suunnitteluun ja tuotekehitykseen

  UltiMaker Method -sarja sisältää 3D-tulostimia, jotka soveltuvat mm. suunnitteluun ja tuotekehitykseen sekä prototyyppien valmistukseen. Yksinkertaisella napin painalluksella suunnittelijat voivat tulostaa CAD-tiedostoja ja saada lyhyessä ajassa valmiit prototyypit, työkalut, jigit ja kinnittimet käyttövalmiiksi.

  Koko Method-sarja on kehitetty lämmitetyllä tulostuskammiolla, mikä antaa vahvemmat tulokset verrattuna pelkkään lämmitettyyn tulostusalustaan. Kammiossa kiertävän lämmön ansiosta ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

  Haluatko keskustella 3D-tulostuksesta asiantuntijan kanssa? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

 • 3D-tulostin hiilikuituvahvistetuille osille

  MakerBot on kehittänyt hiilikuituvahvistetun Nylon-materiaalin, jota voidaan käyttää kaikissa Method-sarjan 3D-tulostimissa. Nylon CF sopii edistyksellisiin sovelluksiin teollisessa tuotannossa. Materiaalilla on suuri lujuus suhteessa sen painoon ja sillä on hyvä jäykkyys ja lämmönkesto. Tietyissä 3D-tulostimissa voidaan käyttää myös Stratasysin liukenevaa tukimateriaalia SR-30.

 • MakerBor Method CF Protech.jpg


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png