UltiMaker Method XL

3D-tulostin suuremmille tulosteille teollisuustason materiaaleista.

UltiMaker Method XL
Tuotetiedot

UltiMaker Method XL – 3D-tulostin, jossa on korkea mittatarkkuus

Loistava 3D-tulostusratkaisu suuremmille sovelluksille. Tulosta teollisuuslaatuisilla materiaaleilla ja poikkeuksellisella mittatarkkuudella, tinkimättä yksityiskohtien koosta.

Method XL on erityisesti suunniteltu säilyttämään mittatarkkuuden ja tiukat toleranssit samalla kun se pystyy tulostamaan todella suuria kappaleita. Method XL:n tulostustekniikka estää osan muotojen ja mittojen vääristymistä ja tulostuskerrosten tarttumisongelmia. Sillä saa aikaan solideja osia teollisuustason tarkkuudella.

Tulostusvolyymi: 305 x 305 x 320 mm

Static-MXL-chamber-resize.gifLämmitetty tulostuskammio ja tulostusalusta

UltiMaker Method XL tulostimeen on kehitetty lämmitetty tulostuskammio ja tulostusalusta, mikä johtaa huomattavasti vahvempiin tulosteisiin Z-suunnassa. Kammiossa kiertävän lämmön ansiosta ilma jakautuu tasaisesti koko tulostusprosessin ajan.

Tulostuskammio lämmitetään 100°C :een.
Tulostusalusta lämmitetään 105°C :een.

Liukeneva tukimateriaali

Rapid-rinse-gif-resized-sided.gifMethod XL:n vesiliukoinen RapidRinse tukimateriaali mahdollistaa markkinoiden nopeimman ja yksinkertaisimman tukimateriaalin poistoprosessin: Tukimateriaali liukenee nopeasti ja tehokkaasti tavalliseen vesijohtoveteen astiassa, jolloin ei tarvita mm. erillistä tukimateriaalipesuria tai liuotuskemikaaleja.

Tämän prosessin ansiosta voit tulostaa helposti yksityiskohtia, joissa on monimutkaisia geometrioita ja onteloita.

Saatavilla olevat materiaalit:


Miksi kannattaa valita Protech?

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. UltiMaker/MakerBot tuotteemme soveltuvat oppilaitoksille, yrityksille ja teollisuuteen, jotka haluavat täydentää liiketoimintaa ainetta lisäävällä valmistuksella.
Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto