XM200G

Metallitulostin korkean suorituskyvyn galvanometripeileillä ja kahdella laserilla. XM200G soveltuu valmistukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen, joissa tulostusnopeus ja -laatu ovat tärkeitä.

XM200G
Tuotetiedot

XM200G – korkean suorituskyvyn 3D-metallitulostin

XM200G 3D-tulostimella saavutetaan korkea tulostusnopeus vaativissa sovelluksissa. XM200G perustuu tunnettuun, helppokäyttöiseen ja kustannustehokkaaseen XM200C metallitulostimen suunnitteluun, mutta siinä on tehokas galvanometrijärjestelmä laserohjaukseen. Tämä uusi rakenne mahdollistaa paremman tulostusnopeuden ja siinä voidaan käyttää useampaa laseria.

Alhaiset investointikustannukset ja korkea luotettavuus tekevät Xact Metal XM200G 3D-tulostimesta yhden markkinoiden parhaista 3D-tulostimista prototyypinvalmistukseen ja piensarjatuotantoon metallista.

Kaksi laseria lisäävät tulostusnopeutta

XM200G:n tulostusvolyymi on 150x150x150 mm. Se on erittäin konfiguroitava tulostin, jossa on vaihtoehtoja, kuten 100, 200 tai 400W kuitulaserit, vesijäähdytetyt galvanometrit, laajennetut materiaalisäiliöt ja pääsy ulkopuolelta olevilla käsineillä osien ja jauheiden helppoon käsittelyyn integroidulla jauheenkäsittelyjärjestelmällä.

Tulostusnopeuden lisäämiseksi kaksilaserinen XM200G tarjoaa mahdollisuuden limittää 100 % tulostusalustasta 100 μm:n laserpisteen tai 66 % päällekkäin 50 μm laserpisteen kanssa.

Xact Metal on päättänyt käyttää alan johtavia ohjelmistoja, kuten Autodeskin Netfabb® ja Materialise Magics ohjelmistoja CAD-geometrian tuomiseen, asemointiin, tulostusvolyymin pakkaukseen, luomaan tukirakenteita ja ohjaamaan laseria.

Avoin järjestelmä materiaalinkäsittelyyn

XM200G täytetään metallijauheella. Tulostimessa voi käyttää eri jauhetoimittajien materiaaleja. Prosessiparametrit toimittaa Praxair. Materiaalit, joita voidaan käyttää XM200G tulostimessa ovat ruostumaton teräs (316L, 17-4 PH, 15-5, 400 Series), superseokset (718, 625, Cobalt Chrome F75, Hastelloy® X), työkaluteräkset (Maraging M300, H13) ja pronssi.


Miksi kannattaa valita Protech?

XactMetalLogo w.space 2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisille markkinoille jo vuodesta 1993 lähtien. Xact Metal tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon metallista edulliseen hintaan. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto