Evald Ottosson kiittää

13.12.2021

Toinen Protechin perustajista, Evald Ottosson, on jäämässä eläkkeelle aktiivisesta työstä yrityksessä. Vuodenvaihteessa hän luovuttaa viestikapulan Thomas Tønnesenille.

Evald.jpg

Evald Ottossonin ensimmäinen 3D-tulostin, jonka hän myi vuonna 1994.

Olen työskennellyt 3D-tulostimien parissa lähes 30 vuotta, mutta joulukuussa minun on aika jäädä eläkkeelle aktiivisesta työstä Protechilla. Kun perustimme Protechin, koko maailmanmarkkinat olivat noin 350 konetta vuodessa, nykyään se on toisenlaista. On todennäköistä, että yhtä paljon myydään tämän artikkelin lukemiseen kuluvana aikana.

Tämä on ollut fantastinen matka. Ensimmäisistä hämmästyttävistä vaiheista 3D-tulostimien kanssa koneisiin, joita näemme tänä päivänä. Koneita käytetään lukemattomissa sovelluksissa prototyyppituotannosta tuotantoon. Olen kuitenkin täysin vakuuttunut siitä, että olemme vasta tämän kehityksen alussa.

Haluan sanoa suuret kiitokset teille kaikille upeille asiakkaillemme yhteisestä matkasta. On ollut suuri ilo työskennellä kanssanne 3D-tulostimia koskevan tiedon kehittämisessä ja levittämisessä. Työskennellessäni 3D-tulostimien parissa, olen saanut teiltä arvokasta tietoa pohjoismaisesta teollisuudesta. Yhdessä olemme vieneet kehitystä eteenpäin.

Tehtävääni Protechilla tulee jatkamaan Thomas Tønnesen, mikä ilahduttaa minua suuresti. Olemme tehneet syksyn aikana rakenteellisen luovutuksen ja Thomaksella on kaikki edellytykset ottaa viestikapula haltuun.

Lopuksi haluan antaa muutaman neuvon matkan varrella:
Kukaan ei halua 3D-tulostinta, vaan sen mitä sieltä tulee ulos! Keskity tarpeeseen, anna mielikuvituksesi lentää, niin löydät enemmän käyttötapoja kuin unelmoitkaan!

Suuret kiitokset, vielä kerran!

evald signatur.jpg


"Yli 16 vuoden työskentelyn jälkeen Tanskan Protechin johdossa, on hienoa saada mahdollisuus johtaa myyntiä koko Protechilla. Odotan innolla Protechin kehittämisen jatkamista ja teen parhaani varmistaakseni, että Protech toimittaa jatkossakin oikeat tekniset ratkaisut korkealla asiakastyytyväisyydellä ja vertaansa vailla olevalla palvelutasolla."
Thomas Tønnesen


"Koko Protech kiittää Evaldia erinomaisesta sitoutumisesta Protechia ja sen asiakkaita kohtaan. Henkilökohtaisesti odotan hyvän yhteistyön jatkumista Evaldin kanssa sitoutuneena kumppanina ja hallituksen puheenjohtajana. Me kaikki Protechilla kiitämme Evaldia kaikista yhteisistä vuosista ja toivotamme onnea nyt, kun uusi luku alkaa."
Anders Brask

Good luck!.jpg


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto