Paras teollinen 3D-tulostin hiilikuidulle

11.3.2022

Stratasysin Fortus 450mc on nimetty yhdeksi markkinoiden parhaista teollisista 3D-tulostimista hiilikuitutulostuksessa. Teollisella hiilikuitu 3D-tulostimella on yksinkertaista valmistaa vahvoja jigejä, kiinnittimiä ja tuotteita loppukäyttöön.

Fortus 450 best industrial 3D printer stratasys.jpg

all3dp.com on maailman johtava 3D-tulostimien ja 3D-tulostuksen aikakauslehti. Joka vuosi all3dp.com valitsee useita erilaisia 3D-tulostimia, jotka sopivat parhaiten tiettyihin käyttökohteisiin.

Tänä vuonna all3dp.com on nimennyt Fortus 450mc:n yhdeksi markkinoiden parhaista teollisista 3D-tulostimista hiilikuitutulostuksessa. Teollisella hiilikuitu 3D-tulostimella on yksinkertaista valmistaa vahvoja jigejä, kiinnittimiä ja tuotteita loppukäyttöön.

Hiilikuitutulosteet korvaavat metallin ja teräksen

Nylon 12CF.jpg

3D-tulostus hiilikuidulla antaa osille metallin lujuuden ja muovin keveyden. Hiilikuidulla on myös korkea lämmön-, kemikaalien- ja korroosionkestävyys. Hiilikuitumateriaalit tekevät polkupyörän rungoista kevyempiä, potkurin lavoista vahvempia ja teollisuustyökaluista kestävämpiä.

Vaikka hiilikuitua on käytetty valmistusmateriaalina 1960-luvulta lähtien, se on suhteellisen uutta monille 3D-tulostuksessa. Hiilikuitu sekoitettuna muihin korkean suorituskyvyn muovimateriaaleihin parantaa materiaalin ominaisuuksia ja laajentaa käyttäjien sovelluksia. Nykyään 3D-tulostetut hiilikuituosat korvaavat metalliosia ilmailu- ja autoteollisuuden toiminnallisissa prototyypeissä. Muitakin tuotteita ja työkaluja, joita on aiemmin valmistettu teräksestä, valmistetaan nyt hiilikuidusta.

Fortus 450mc – markkinoiden johtava 3D-tulostin

Fortus 450mc tuottaa tarkat tulosteet korkealla toistotarkkuudella, joka kerta. Luotettavan suorituskyvyn ansiosta käyttäjä voi luoda kestäviä toimitusketjuja, nopeuttaa läpimenoaikoja ja alentaa tuotantokustannuksia. FDM Nylon 12CF -materiaalissa on korkea hiilikuitupitoisuus (35 painoprosenttia), vahva kerrosten välinen adheesio ja korkea täyttöaste parhaan lujuuden saavuttamiseksi. Materiaali soveltuu teollisuustuotannon edistyneisiin sovellusalueisiin, joissa suunnittelijat tulostavat toiminnallisia prototyyppejä, lopputuotteita ja työkaluja.

Lisäksi Fortus 450mc tukee 13 muuta tulostusmateriaalia, mikä tekee siitä monipuolisen 3D-tulostimen.


Linkki vuoden 2022 parhaisiin teollisiin hiilikuitutulostimiin, all3dp.com

protech-stratasys-platinum-partner.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto