Stratasys julkaisee kolme uutta 3D-tulostinta

27.4.2021

Stratasysin tuotevalikoima laajentuu kolmella uudella massatuotantoon ja suurille tulosteille tarkoitetulla 3D-tulostimella. Tämä on markkinoiden kaikkien aikojen suurin tuotelanseeraus.

Nyhet - SSYS Manufacturing launch.jpg

Stratasys tekee edelleen suuren vaikutuksen maailman johtavana 3D-tulostimien toimittajana julkaisemalla kolme uutta 3D-tulostinta, jotka kohdentuvat ainetta lisäävässä valmistuksessa lopputuotteiden valmistukseen. Uudet tulostimet nopeuttavat siirtymistä perinteisistä valmistusmenetelmistä ainetta lisäävään valmistukseen massatuotannossa ja suurissa tulosteissa.

Tuotantoa houkuttelevilla materiaaleilla Origin One:lla

Origin One Full Single Angle.jpgÄskettäin hankitun Origin-yrityksen myötä Stratasys laajentaa markkinaansa uudella tulostusmenetelmällä ja 3D-tulostimella. Stratasys Origin® One on kehitetty erityisesti lopputuotteiden valmistamiseen sertifioiduista kolmannen osapuolen materiaaleista.  Uusi 3D-tulostin käyttää patentoitua P3-tekniikkaa ja uusia ohjelmistoja osien tuottamiseen useista erittäin kysytyistä materiaaleista. Stratasys Origin® One tarjoaa alan johtavan yksityiskohtien tarkkuuden upealla pinnanlaadulla ja suurella toistotarkkuudella, joka vastaa hyvin ruiskuvalettuja osia.

P3-tekniikka yhdistettynä laitteiston ominaisuuksiin on mahdollistanut Stratasysin optimoida järjestelmän kaikki osa-alueet tuotteen uudessa versiossa, jolloin luotettavuus ja suorituskyky paranevat edelleen. Origin One soveltuu mm. ajoneuvo-, kuluttajatuote-, lääke-, hammas- ja työkalusovelluksiin.

H350 on Stratasysin ensimmäinen jauhepohjainen 3D-tulostin

Protech voi nyt paljastaa ensimmäisen 3D-tulostimen Stratasysin uudessa tuotantoalustassa, H350:ssä. H350 3D-tulostin perustuu uuteen SAF-tekniikkaan, joka on jauhepohjainen tulostusmenetelmä. SAF (Selective Absorption Fusion) tarjoaa alhaiset käyttökustannukset, korkean tarkkuuden ja toistettavuuden lopputuotteiden sarjatuotantoon esimerkiksi ajoneuvoteollisuudessa sekä kulutustavara-, elektroniikka- ja teollisuuslaitteissa.

H350 3D-tulostin on suunniteltu yrityksille ja teollisuuden aloille, jotka haluavat luotettavan lopputuotteiden sarjatuotannon kilpailukykyisellä hinnalla sekä täydellisen hallinnan tuhansien osien tuotannosta.

Uusi F770 FDM 3D-tulostinerittäin suurille osille

F770 Two People with Printed Part LITEN.jpg Stratasysin kolmas uusi järjestelmä on F770, 3D-tulostin, joka perustuu Stratasysin tunnettuun  FDM-tekniikkaan, jolle on ominaista korkea toistotarkkuus ja luotettavuus. F770:llä on suuri tulostusvolyymi, mikä on ihanteellinen suurille osille- Lisäksi tulostimessa on markkinoiden suurin kokonaan lämmitetty tulostuskammio. 3D-tulostimen mukana toimitetaan edistyksellinen GrabCAD Print -ohjelmisto, joka varmistaa tehokkaat tulostusprosessit. Stratasysin laadukas liukeneva tukimateriaali yksinkertaistaa monimutkaisia geometrioita ja onteloita sisältävien tulosteiden viimeistelyä. F770 on suunniteltu prototyypeille, jigeille, kiinnittimille ja työkaluille.


Stratasys Partner logo.jpgOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stratasys Partner logo.jpg


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto