QUICKSURFACE

Edullinen ohjelmisto, jonka avulla Shining3D:n tuotteiden käyttäjät voivat muuntaa 3D-skannaustiedot CAD-malleiksi.

Fi - Lataa esite.gif

QUICKSURFACE
Tuotetiedot

QUICKSURFACE – itsenäinen CAD-ratkaisu 3D-skannerillesi

QUICKSURFACE on ohjelmisto, joka on kehitetty muun muassa Shining3D:n 3D-skannerien käyttäjille. Ohjelmisto luo CAD-malleja skannaustiedoista erittäin yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Tuloksena sinulla on täysi kontrolli lopullisesta 3D-mallin tarkkuudesta.

➡️ Kokeile QUICKSURFACE:a ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Tehokas ja yksinkertainen ohjelmisto

Käytä QUICKSURFACE ominaisuuksia rekonstruoidaksesi vapaamuotoisia tai parametrisia CAD-pintoja ja mukauta niitä tarpeidesi mukaan. Vie skannatut mallit muihin CAD/CAM-järjestelmiin standardeissa muodoissa, kuten STEP tai IGES, tai käytä malleja 3D-tulostukseen tai CNC-koneistukseen.

QUICKSURFACE on tehokas, yksinkertainen ja edullinen ohjelmisto, jonka avulla voidaan luoda CAD-tiedostoja 3D-skannatusta datasta. Se tarjoaa työkaluja parametriseen, vapaamuotoiseen ja hybridimallinnukseen sekä reaaliaikaisen poikkeama-analyysin ja tiedostomuunnokset eri CAD-formaateille.


Miksi kannattaa valita Protech?

QUICKSURFACE logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto