EinScan H2

3D-skanneri, jossa on sisäänrakennettu värikamera ja laaja näkökenttä korkealaatuisten täysväritulosten saamiseksi.

Fi - Lataa esite.gif

EinScan H2
Tuotetiedot

EinScan H2 – täysväriskanneri ammattikäyttöön

EinScan H2 on päivitetty versio EinScan H 3D-skannerista. H2:ssa on 5 MP tekstuurikamera, parannettu tarkkuus ja 3 infrapuna VCSEL projektoria, jotka takaavat fotorealistisemmat pintatekstuurit ja laadukkaamman 3D-datan. Vaikuttavan, jopa 780 mm x 900 mm:n näkökentän ansiosta voit nopeasti skannata suuria kohteita.

Kädessä pidettävä 3D-skanneri käyttää strukturoitua sinistä valoa ja näkymätöntä infrapunavaloa. Skannerissa on sisäänrakennettu värikamera ja laaja näkökenttä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon monenlaisiin sovelluksiin, erityisesti koko kehon tai kasvojen skannaukseen.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-skannerissa on optimoitu suuntausalgoritmi, joka kompensoi tehokkaasti skannatun kohteen tai henkilön pienet liikkeet, mikä on saattanut aiemmin aiheuttaa ongelmia skannerin navigointikyvylle. Infrapunavalolähteen ansiosta skanneri skannaa helposti myös tummia pintoja, hiuksia tai turkiksia.

Suuri nopeus ja laaja näkökenttä

Kannettavassa skannerissa on ergonominen muotoilu ja se on erittäin helppokäyttöinen. Yhdessä intuitiivisen ohjelmiston kanssa skanneri on hyvä vaihtoehto sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Suuren nopeuden ja laajan näkökentän ansiosta voit skannata koko kehon nopeasti ja helposti muutamassa minuutissa. Skanneri varmistaa, että geometria säilyttää korkean yksityiskohtaisen tason skannattaessa esimerkiksi huonekaluja, taideteoksia tai kasvoja täysvärisinä.

Parantaa 3D-mallinnuksen tarkkuutta

EinScan H2:ssa on vaikuttavan korkea resoluutio, joka saavuttaa 0,25 mm:n tarkkuuden ja joka vangitsee esineiden, kuten taideteosten tai huonekalujen koko geometrian hienoilla yksityiskohdilla. Skannatun tiedon suuri, jopa 0,05 mm:n tarkkuus ja 0,1 mm/m:n tilavuustarkkuus parantavat 3D-mallinnuksen tarkkuutta tiheässä pistepilvessä tai polygoniverkossa.


Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto