Muovimateriaalien 3D-tulostimet

Laaja valikoima eri hintaluokan FDM ja PolyJet-tulostimia ammattikäyttöön.

3D-tulostus on kustannustehokas ja nopein tapa luoda uutta ja näyttää suunnitteluvaiheen ideat ja ajatukset myös muille. Protech tarjoaa Stratasys ja MakerBot malliston 3D-tulostimet moniin eri tarkoituksiin.

 • 3D-tulostimet Protechilta

  Protech tarjoaa erilaisia 3D-tulostimia Stratasys ja MakerBot mallistosta. MakerBot pöytätulostimet ovat edullinen ratkaisu nopeaan ja luovaan työskentelyyn. Stratasys koneet sopivat vaativaan ammattikäyttöön, tarkkojen mallien ja tuotteiden valmistukseen sekä teolliseen tuotantoon.

  Tulosta FDM- tai PolyJet tekniikalla

  3D-muovitulostimemme käyttävät valmistusmenetelmänä FDM- tai PolyJet tekniikkaa. FDM on Stratasysin patentoima tekniikka, joka mahdollistaa kestävät ja korkealaatuiset tulosteet. Ne soveltuvat käyttökohteisiin, joissa valmistetaan esimerkiksi vahvoja prototyyppejä tai kevyitä osia lujista kestomuoveista.

  PolyJet-tekniikan avulla voidaan esimerkiksi helpottaa suunnittelua ja tuotekehitystä tulostamalla värikkäitä ja todenmukaisia prototyyppejä. PolyJet 3D-tulostimet yhdistävät useita eri materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen, jolloin lopputulos on erittäin viimeistelty. Lue lisää eri käyttökohteista täältä.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifFDM-tekniikka

  FDM-valmistuksessa kestävää termoplastista kestomuovia sulatetaan kerros kerrokselta. FDM tekniikalla voidaan tulostaa toiminnallisia ja kestäviä prototyyppejä, kiinnittimiä ja apulaitteita.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyJet-tekniikka

  PolyJet-menetelmällä voidaan tulostaa realistisia ja tarkkoja lopputuotetta vastaavia tuotemalleja. PolyJet-tekniikassa malli muodostetaan mikroskooppisen pienistä fotopolymeeripisaroista kerros kerrokselta.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Autamme sinua menestymään

  Laajan tietämyksen ja asiantuntemuksemme avulla autamme yrityksiä ja oppilaitoksia löytämään oikeat ratkaisut ainetta lisäävällä valmistuksella. Omalla 3D-tulostimella voidaan huomattavasti vähentää läpimenoaikoja ja tuotantokustannuksia. Protech auttaa asiakkaitaan menestymään jakamalla tietämyksensä ja pitkän kokemuksensa alalta.


  Tilaukset

  Ota yhteyttä tilausosastoomme, jos sinulla on kysyttävää materiaalitilauksista tai haluat tehdä tilauksen.
  Puhelin: 050 576 4222

  Sähköposti: order@protech.fi


  Protechista

  Protech on pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Edustamme Stratasys, MakerBot, Desktop Metal ja Xact Metal 3D-tulostimia.

  1 - Logos Suppliers Protech.jpg