Muovimateriaalien 3D-tulostimet

Laaja valikoima eri hintaluokan FDM ja PolyJet-tulostimia ammattikäyttöön.

3D-tulostus on kustannustehokas ja nopein tapa luoda uutta ja näyttää suunnitteluvaiheen ideat ja ajatukset myös muille. Protech tarjoaa Stratasys ja MakerBot malliston 3D-tulostimet moniin eri tarkoituksiin.

 • 3D-tulostimet Protechilta

  Protech tarjoaa erilaisia 3D-tulostimia Stratasys ja MakerBot mallistosta. MakerBot pöytätulostimet ovat edullinen ratkaisu nopeaan ja luovaan työskentelyyn. Stratasys koneet sopivat vaativaan ammattikäyttöön, tarkkojen mallien ja tuotteiden valmistukseen sekä teolliseen tuotantoon.

  Tulosta FDM- tai PolyJet tekniikalla

  3D-muovitulostimemme käyttävät valmistusmenetelmänä FDM- tai PolyJet tekniikkaa. FDM on Stratasysin patentoima tekniikka, joka mahdollistaa kestävät ja korkealaatuiset tulosteet. Ne soveltuvat käyttökohteisiin, joissa valmistetaan esimerkiksi vahvoja prototyyppejä tai kevyitä osia lujista kestomuoveista.

  PolyJet-tekniikan avulla voidaan esimerkiksi helpottaa suunnittelua ja tuotekehitystä tulostamalla värikkäitä ja todenmukaisia prototyyppejä. PolyJet 3D-tulostimet yhdistävät useita eri materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen, jolloin lopputulos on erittäin viimeistelty. Lue lisää eri käyttökohteista täältä.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifFDM-tekniikka

  FDM-valmistuksessa kestävää termoplastista kestomuovia sulatetaan kerros kerrokselta. FDM tekniikalla voidaan tulostaa toiminnallisia ja kestäviä prototyyppejä, kiinnittimiä ja apulaitteita.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyJet-tekniikka

  PolyJet-menetelmällä voidaan tulostaa realistisia ja tarkkoja lopputuotetta vastaavia tuotemalleja. PolyJet-tekniikassa malli muodostetaan mikroskooppisen pienistä fotopolymeeripisaroista kerros kerrokselta.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaava myyntihenkilöstö on valmis antamaan tietoa ja vastauksia kysymyksiisi 3D-tulostimista ja materiaalia lisäävästä valmistuksesta. Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi lomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protech

  Protech AB on toiminut yli 20 vuotta ja on yksi suurimmista 3D-tulostimien toimittajista Pohjoismaissa. Ensimmäisen Stratasys 3D-tulostimen toimitimme jo vuonna 1994 ja sen jälkeen olemme myyneet yli 1500 tulostinta Pohjoismaihin. Lue lisää tästä »

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png