Muovimateriaalien 3D-tulostimet

Laaja valikoima FDM ja PolyJet-tulostimia ammattikäyttöön, eri hintaluokissa.

Kun luot uutta haluat nähdä ja näyttää ajatuksesi myös muille, 3D-tulostin on kustannustehokas ja nopein tapa tähän tarkoitukseen. Protech tarjoaa 3D-tulostimet jotka sopivat tarkoituksiisi Stratasys ja MakerBot mallistoista.

 • 3D-tulostimet Protech:sta

  Protech tarjoaa erilaisia 3D-tulostimia Stratasys ja MakerBot mallistosta. MakerBot pöytätulostimet ovat edullinen ratkaisu nopeaan luovaan työskentelyyn. Stratasys koneet vaativaan ammattikäyttöön, tarkkojen mallien ja tuotteiden valmistukseen tai teolliseen tuotantoon.

  Teknologiat

  Tulostimissa käytetään joko FDM-tai Polyjet-tekniikkaa. FDM-tekniikassa 3D mallit tulostetaan termoplastisista teknisistä muoveista jotka ovat kestäviä erilaisissa ympäristöissä. Polyjet-tekniikalla tehdyt mallit näyttävät ja tuntuvat kuten lopputuotteet ja ovat pinnanlaadultaan huipputarkkoja.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifFDM-tekniikka

  FDM-valmistuksessa kestävää termoplastista kestomuovia  sulatetaan kerros kerrokselta. FDM tekniikalla voidaan tulostaa toiminnallisia ja kestäviä prototyyppejä, kiinnittimimä ja apulaitteita.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyjet-tekniikka

  Polyjet-menetelmällä voidaan tulostaa realistisia, tarkkoja lopputuottetta vastaavia tuotemalleja. Polyjet-tekniikassa malli muodostetaan mikroskooppisen pienistä fotopolymeeripisaroista kerros kerrokselta.

 • Mitä on 3D tulostus?

  3D-tulostuksesta käytetään myös termiä (materiaalia lisäävä valmistus) ja sen avulla voidaan valmistaa fyysisiä kappaleita suoraan digitaalisesta datasta. Materiaalia lisäävä valmistus tehostaa suunnitteluprosessia ja se on kustannustehokasta. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja ja kuinka voit täydentää tavanomaisia valmistutekniikoita.

  3D-mallinnus

  Kun halutaan tulostaa fyysinen kappale siihen tarvitaan aina ensiksi 3D CAD-tiedosto joka sisältää kaiken tiedon kolmiulotteisesta objektista. Tarvittava malli voidaan luoda 3D-mallinnukseen soveltuvilla CAD-ohjelmistoilla. Tulostimen ohjelmisto puolestaan analysoi mallin ja ehdottaa miten kohde olisi paras tulostaa, materiaalin käytön tai mallin käyttötarkoituksen huomioiden.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaava myyntihenkilöstö on valmis antamaan tietoa ja vastauksia kysymyksiisi 3D-tulostimista ja materiaalia lisäävästä valmistuksesta. Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi lomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

 • Protech

  Protech AB on toiminut yli 20 vuotta ja on yksi suurimmista 3D-tulostimien toimittajista Pohjoismaissa. Ensimmäisen Stratasys 3D-tulostimen toimitimme jo vuonna 1994 ja sen jälkeen olemme myyneet yli 1500 tulostinta Pohjoismaihin. Lue lisää tästä »

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png