Stratasys® PolyJet 3D-tulostimet

Stratasysin tarkat PolyJet 3D-tulostimet täysväri- ja monimateriaaliprototyypeille.

Stratasysin laaja PolyJet 3D-tulostimien ja materiaalien valikoima soveltuu suunnittelu- ja tuotekehityskäyttöön. PolyJet 3D-tulostimilla voidaan tehdä monimateriaalitulosteita. Esimerkiksi värikkäät, läpinäkyvät ja kumimaiset yksityiskohdat voidaan yhdistää samaan tulosteeseen.

 • Bildspel-POLYJET.jpg

 • Iteroi nopeammin PolyJet 3D-tulostimen avulla

  Stratasys PolyJet 3D-tulostimia on saatavana eri hintaluokissa. Tulostimet eroavat toisistaan mm. tulostusominaisuuksien ja tulostusvolyymin osalta. Esimerkiksi Objet30 3D-tulostimen tulostusvolyymi on 294 x 192 x 148 mm ja J4100 tulostimen suuri tulostusvolyymi on 1000 x 800 x 500 mm.

  PolyJet 3D-tulostin on erinomainen apu tuotekehityksen ideointivaiheessa. Tällöin voidaan arvioida, nähdä ja tuntea idea sekä tehdä nopeita muutoksia malliin täydellä hallinnalla. 3D-tulostimilla voidaan tulostaa ympäri vuorokauden ja uusia iteraatioita voidaan tehdä seuraavaan kokoukseen saakka. Lyhyemmät läpimenoajat ja tehokkaampi tuotekehitys tarjoavat merkittäviä kustannussäästöjä.

  Täältä näet PolyJet-tulostimien tuotevalikoiman.

  Oletko epävarma? Yhdessä Protechin kanssa löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Vuodesta 1994 lähtien olemme auttaneet tuhansia asiakkaita menestymään ainetta lisäävän valmistuksen avulla. Ota yhteyttä jo tänään.

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech.jpg

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech 2.jpg

 • Yhdistä useita materiaaliominaisuuksia

  PolyJet 3D-tulostimien avulla voidaan tulostaa prototyyppejä, joissa on sileä pinta ja todentuntuiset tekstuurit kuten nahka ja puu. Tulosteissa voi myös olla monimutkaisia geometrioita, onteloita ja liikkuvia osia. Lisäksi voidaan yhdistää useita eri ominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen joustavista ja jäykistä yksityiskohdista läpinäkyvyyteen ja tuhansiin värisävyihin.

  Kaikkia 3D-tulostimia ohjaa GrabCAD Print™ ohjelmisto. Useimmat niistä on myös integroitu maailmanlaajuiseen Pantone Validated ™ -värinhallintajärjestelmään, jonka avulla käyttäjä voi löytää tarkat PMS-koodit GrabCAD Print ™ -ohjelmasta ja tulostaa tarkoilla PMS-väreillä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.

  Oman 3D-tulostimen avulla yritykset saavat tuotteita nopeammin markkinoille. Tehokkaiden muotoilu- ja suunnitteluverifiointien ansiosta aikaa jää enemmän varsinaiseen ideoiden kehitysvaiheeseen.

 • Stratasys

  Stratasys on perustettu vuonna 1989 ja se on nykyisin maailman johtava 3D-tulostimien valmistaja. Vuonna 2012 Stratasys fuusioitui Israelilaisen PolyJet-valmistajan, Objet:n kanssa, joka on perustettu vuonna 1998. Kaikki PolyJet 3D-tulostimet ja materiaalit valmistetaan Stratasysin tehtaalla Rehovotissa, Israelissa.

  Kuinka PolyJet-tekniikka toimii?

  GrabCAD Print-ohjelmistolla tehdään ensin digitaalinen suunnittelu ja käyttäjä lisää halutessaan erilaisia materiaaliominaisuuksia. Sitten 3D-mallin eri osiin määritellään käytettävät materiaalit ja tukimateriaalit, jonka jälkeen malli on valmis lähetettäväksi 3D-tulostimeen. PolyJet -tulostusprosessi muistuttaa mustesuihkutulostusta, mutta paperilla olevan musteen sijasta PolyJet 3D-tulostin suihkuttaa tulostusalustalle mikroskooppisia fotopolymeeripisaroita kerros kerrokselta. Kerrokset kovetetaan ja kun prosessi on valmis, sinulla on valmis muovinen 3D-tuloste.

  Haluatko tietää enemmän? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.

 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan osaavasta myynti- ja huolto-organisaatiosta sekä luotettavasta ja nopeasta tuotteiden ja materiaalien toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien ja meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasys 3D-tulostimille.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png