Stratasys® SAF 3D-tulostin

Ammattitason 3D-tulostimet toiminnallisten osien, työkalujen ja varaosien massatuotantoon.

Tulosta suuria määriä tarkkoja ja erittäin laadukkaita osia parantamalla tehokkuutta ja kannattavuutta sekä nopeuttamalla läpimenoaikoja. SAF™ 3D-tulostin on suunniteltu erityisesti valmistavan teollisuuden yrityksille ja teollisuuteen, jotka työskentelevät jonkinlaisen sarjatuotannon parissa.

 • SAF teknisk beskrivning.jpg

 • Jauhepohjainen tulostusmenetelmä Stratasysiltä

  Stratasys on yhteistyössä XAAR3D:n kanssa tutkinut ja kehittänyt SAF-teknologiaa (Selective Absorption Fusion) kymmenen vuoden ajan. Teknologia muistuttaa MJF (Multi Jet Fusion) teknologiaa, mutta siinä on useita innovaatioita, jotka tarjoavat merkittäviä etuja MJF:ään verrattuna.  Ainutlaatuisella jauheenkäsittelyjärjestelmällä on mm. varmistettu, että tarvittava jauhe jakautuu aina koko tulostusalustalle. Ylimääräinen jauhe voidaan käyttää uudelleen siten, että jauheen lämpöaltistuminen ja ikääntyminen minimoidaan. Tämä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin. SAF-teknologia tarjoaa myös selvästi tasaisemman lämmön jakautumisen koko tulostusalustalle. Nämä edut ja monet teknologiset innovaatiot parantavat tehokkuutta ja tulosteiden yksityiskohtien laatua, nopeuttavat läpimenoaikoja ja lisäävät kannattavuutta.

  SAF-teknologiaa käyttävät 3D-tulostimet:

 • SAF Protech Stratasys 800 px.jpg

 • Design Guide.jpg

 • Kuinka SAF toimii

  SAF-teknologia käyttää HAF-nestettä (High Absorbing Fluid), joka reagoi infrapunavaloon. HAF-neste suihkutetaan jauhekerrokseen poikkeuksellisen varmatoimisella teollisella Piezo-sähköisellä tulostuspäällä. Tämän jälkeen kerros altistetaan infrapunavalolähteelle, mikä saa pinnan sulautumaan yhteen HAF nesteen yhteisvaikutuksesta.

  Tämä prosessi toistetaan kerros kerrokselta, kunnes osa on valmis. SAF hyödyntää patentoitua Big Wave™ -menetelmää jakamaan jauheen tasaisesti tulostusalustalle ja suojaamaan jauhetta ylikuumenemiselta.

  Haluatko tietää enemmän? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ainetta lisäävästä valmistuksesta. Ota yhteyttä jo tänään.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png