Lopputuotteiden valmistus 3D-tulostamalla

Valmista osia loppukäyttöön ainetta lisäävän valmistuksen avulla.

Ainetta lisäävä valmistus (3D-tulostus) on erinomainen tapa valmistaa lopputuotteina käytettäviä osia. Voit valmistaa yksittäisiä tai useita loppukäyttöön tarkoitettuja osia tuotteen vaatimilla materiaaliominaisuuksilla.

 • Tillverka slutprodukter med 3D-print.png

 • Tulosta lopulliset tuotteesi

  3D-tulostusta voidaan hyödyntää monin tavoin, kuten loppukäyttöön tarkoitettujen osien valmistuksessa. Voit tulostaa varsinaisen lopputuotteen tai sen osia, jotka kootaan suuremmaksi tuotteeksi.

  Stratasysin 3D-tulostimet tulostavat niin tarkasti ja lujasti, että tulosteet säilyttävät saman laadun kuin ruiskuvaletut tuotteet.

 • Series Production Fortus 450 -1.png

 • Tray.png

 • Miksi lopputuotteet kannattaa valmistaa 3D-tulostimilla?

  Täysi hallinta: Hallitse toimitusketjuja ja valmista tuotteita tarpeen mukaan.

  Kustannusten vähentäminen: Minimoi perinteisten valmistusmenetelmien vaatimien työkalujen ja materiaalien kustannukset.

  Suunnittelun vapaus: Muuta ja muokkaa suunnitteluratkaisua juuri haluamallasi tavalla. Anna sitten 3D-tulostimen tehdä työ.

  Nopeat iteraatiot: Lyhennä suunnittelusta lopulliseen tuotteeseen kuluvaa aikaa. Pysy kilpailijoidesi edellä!

  Hyvä ympäristöajattelu: Edistetään ympäristön parantamista vähentämällä perinteisistä valmistusmenetelmistä syntyvää jätettä.

  Toimita laatua: Nauti korkeasta tarkkuudesta jokaisessa toimittamassasi tuotteessa!

 • Tuotteiden räätälöinti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan

  Linköpingissä sijaitseva DST Control valmistaa edistyksellisiä kameroilla varustettuja gimbaaleja, joita käytetään mm. miehittämättömien alueiden valvontaan. Stratasysin 3D-tulostimien avulla yritys voi räätälöidä tuotteitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja toiveita, noudattaa kriittisiä määräaikoja ja pysyä markkinoiden kärjessä.

  "Osien valmistaminen itse on auttanut meitä pitämään kiinni tuotteidemme kriittisistä aikatauluista, jos suunnittelua on jouduttu muuttamaan viime hetkellä".

  -  Jan-Erik Strömberg, DST Control

  Jokainen gimbaali sisältää noin 20 3D-tulostettua osaa.

 • DST control.png


 • Turvallista ja helppoa omistaa 3D-tulostin

  Investoidessasi Stratasysin 3D-tulostimeen Protechilta, et saa pelkästään ammattitasoista 3D-tulostinta. Saat myös käyttöösi eksklusiivisen kokonaisvaltaisen konseptimme, joka auttaa sinua optimoimaan 3D-tulostimesi käytön. 3D-tulostimen omistamisen pitäisi olla turvallista ja helppoa. Ota yhteyttä Protechiin, niin kerromme lisää.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.
  Protech Stratasys Partner.png