Toiminnallisten prototyyppien valmistaminen 3D-tulostuksen avulla

Säästä aikaa ja rahaa havaitsemalla ja korjaamalla suunnitteluvirheet varhaisessa vaiheessa.

Tuotesuunnittelun arviointi, mukauttaminen ja optimointi on tärkeää monista syistä. 3D-tulostettujen prototyyppien avulla voit tunnistaa suunnitteluvirheet ja puutteet, lisätä räätälöintiä ja iteroida nopeammin. Lisäksi voit säästää sekä aikaa että rahaa, kun vältät perinteiseen prototyyppien valmistukseen liittyvät pitkät odotusajat ja kustannukset.

 • Tillverka funktionella prototyper med 3D-print.png

 • Tarkista suunnittelemasi tuote todellisessa ympäristössä

  Toiminnallisten prototyyppien avulla suunnittelijat voivat todentaa suunnittelemansa tuotteen todellisessa tilanteessa, mikä voi auttaa tunnistamaan mahdolliset puutteet tai ongelmat ennen lopullisen tuotteen valmistamista. 3D-tulostuksen avulla suunnittelija voi valmistaa toiminnallisia prototyyppejä edullisemmin kuin perinteisillä valmistusmenetelmillä, kuten CNC-työstöllä tai valutekniikoilla.

  3D-tulostus mahdollistaa myös nopeamman iteroinnin, sillä suunnittelija voi tehdä nopeasti muutoksia malliin ja tulostaa sen seuraavaksi päiväksi. Prototyyppi helpottaa myös idean jakamista työtovereiden tai asiakkaiden kanssa näyttämällä heille jotain, joka muistuttaa suunniteltua tuotetta. Näin saat nopeampaa palautetta ja voit edetä nopeammin tuotekehitysprosessissa.

 • Funktionella prototyper Stratasys.png

 • Stratasys tough material.jpg

 • Materiaalit vaativimmille teollisuudenaloille

  Stratasysillä on laaja valikoima vaativille teollisuudenaloille soveltuvia suorituskykyisiä materiaaleja. Testaa prototyyppisi toiminnallisesti todellisissa olosuhteissa, joissa ne altistuvat kemiallisille- ja lämpörasituksille. Esimerkkejä tällaisista materiaaleista ovat ULTEM 9085, joka auttaa minimoimaan paloriskin ja savunmuodostuksen, ja hiilikuituvahvistettu nylon, joka takaa parhaan mahdollisen lujuuden.

  Materiaalit elintarvike- ja lääketeollisuudelle

  On myös materiaaleja, jotka täyttävät elintarvike- ja lääketeollisuuden vaatimukset. PC-ISO on kestomuovi, jolla on bioyhteensopivia ominaisuuksia, ja sitä käytetään prototyyppien valmistamiseen lääke-, elintarvikepakkaus- ja lääketieteellisiin sovelluksiin.

 • Liukeneva tukimateriaali

  Stratasysin liukenevilla tukimateriaaleilla voit valmistaa prototyyppejä, joissa on monimutkaisia geometrioita, onkaloita ja liikkuvia osia, kuten saranoita. Näin voit testata ja arvioida suunnitteluideoitasi tehokkaasti ja vähentää kustannuksia. Liukenevat tukimateriaalit poistavat manuaalisen irrottamisen tarpeen ja vähentävät prototyyppien vaurioitumisriskiä.

 • SR30 Soluble Support Clocks.jpg


 • Turvallista ja helppoa omistaa 3D-tulostin

  Investoidessasi Stratasysin 3D-tulostimeen Protechilta, et saa pelkästään ammattitasoista 3D-tulostinta. Saat myös käyttöösi eksklusiivisen kokonaisvaltaisen konseptimme, joka auttaa sinua optimoimaan 3D-tulostimesi käytön. 3D-tulostimen omistamisen pitäisi olla turvallista ja helppoa. Ota yhteyttä Protechiin, niin kerromme lisää.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688
  Varaa Teams tapaaminen tai puhelinkeskustelu Jarin kanssa tästä.


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta sekä luotettavien tuotteiden nopeasta toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien. Meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasysin 3D-tulostimille.
  Protech Stratasys Partner.png