Materiaalit

Tarjoamme erilaisia materiaaleja, jotka maksimoivat 3D-tulostimien käytön.

Materiaaleja on kumisista bioyhteensopivista polymeereistä korkealaatuisiin kestomuoveihin ja erilaisiin metalliseoksiin. Voit luoda toiminnallisia prototyyppejä ja konseptimalleja sekä realistisia malleja ja lopputuotteita joissa on erilaisia toiminnallisuuksia. Näiden materiaalien ja 3D-tulostimien avulla suunnittelijat ja insinöörit onnistuvat vaativimmissakin tulostustehtävissä.

 •  

  FDM-kestomuovit

  FDM-tekniikan avulla voit valmistaa lujia ja kestäviä malleja tunnetuilla teknisillä termoplastisilla muovimateriaaleilla. Malleja käytetään mm. prototyypeissä, jigeissä, kiinnikkeissä ja lopputuotteissa. Materiaaleina on tarjolla mm. PLA, ABS, ASA, PC, Nylon, ULTEM 1010 ja ULTEM 9085.

  Lue Stratasys materiaali täältä »
  Lataa käyttöturvallisuustiedote »

 •  

  PolyJet-polymeerimuovit

  PolyJet-tekniikka mahdollistaa yksityiskohtaisten ja sileiden mallien tulostamisen kovilla, pehmeillä ja läpikuultavilla materiaaleilla. Tämä tekniikka mahdollistaa tulostuksen myös täysissä väreissä. Saatavilla on myös bioyhteensopivia ja erikoismateriaaleja hammasteollisuuden tarpeisiin.

  Lue Stratasys materiaali täältä »
  Lataa käyttöturvallisuustiedote »

 •  

  BMD-metallimateriaalit

  Desktop Metal menetelmä perustuu metallin ruiskuvaluun eli MIM tekniikkaan. Materiaaleja voidaan käyttää prototyyppien valmistamisessa ja jopa sarjatuotannossa. Materiaalivalikoimaan kuuluvat 17-4PH, AISI 4140, 316L, Kupari, Inconel 625 ja H13.

  Lue BMD-materiaaleista täältä »


 • Recycling med Stratasys.jpgAjattele ympäristöä – kierrätä Stratasysin kanssa

  Teemme kierrätyksen helpoksi! Stratasysin kierrätys ja palautusohjelman avulla 3D-tulostuksestasi on mahdollista tehdä ekologisempaa. Lähetä tyhjät materiaalipakkaukset (esim. materiaalikanisterit ja -kelat) takaisin veloituksetta.

  Stratasysin kierrätys- ja palautusohjelma ei hyödytä ainoastaan luontoa vaan myös liiketoimintaasi. Voit vähentää jätteidenkuljetuskustannuksia sekä säästää aikaa ja tilankäyttöä palauttamalla materiaalipakkaukset nopeasti.

  Jätehuolto ilman kustannuksia

  Stratasysin 3D-tulostimen käyttäjänä jätehuolto-ohjeita on helppo seurata. Sinun täytyy vain pakata tyhjät pakkaukset ja tulostaa ennakkoon maksetut palautustarrat. UPS hakee tyhjät pakkaukset ja vie ne Stratasysin kierrätyskeskukseen.

  Älä epäröi. Aloita kierrättäminen jo tänään. Etsi kierrätyssymboli pakkauksestasi, jotta varmistat pakkauksen olevan kierrätettävissä.

  Kierrätysohjeet (www.stratasys.com) »
  Tulosta palautustarrat täältä (www.stratasys.com) »