Materiaalit

Protechilla on vaikuttava valikoima materiaaleja erilaisista kestomuoveista, kertamuoveista ja metalleista.

Valitse kumimaisten, läpinäkyvien ja korkean suorituskyvyn muovimateriaalien sekä metallimateriaalien väliltä useina eri seoksina. Voit tulostaa toiminnallisia prototyyppejä, konseptimalleja, realistisia visualisointimalleja ja lopputuotteita. Näiden materiaalien ja 3D-tulostimien avulla suunnittelijat onnistuvat vaativimpienkin tulosteiden kanssa.


 • Recycling med Stratasys.jpgAjattele ympäristöä – kierrätä Stratasysin kanssa

  Teemme kierrätyksen helpoksi! Stratasysin kierrätys ja palautusohjelman avulla 3D-tulostuksestasi on mahdollista tehdä ekologisempaa. Lähetä tyhjät materiaalipakkaukset (esim. materiaalikanisterit ja -kelat) takaisin veloituksetta.

  Stratasysin kierrätys- ja palautusohjelma ei hyödytä ainoastaan luontoa vaan myös liiketoimintaasi. Voit vähentää jätteidenkuljetuskustannuksia sekä säästää aikaa ja tilankäyttöä palauttamalla materiaalipakkaukset nopeasti.

  Jätehuolto ilman kustannuksia

  Stratasysin 3D-tulostimen käyttäjänä jätehuolto-ohjeita on helppo seurata. Sinun täytyy vain pakata tyhjät pakkaukset ja tulostaa ennakkoon maksetut palautustarrat. UPS hakee tyhjät pakkaukset ja vie ne Stratasysin kierrätyskeskukseen.

  Älä epäröi. Aloita kierrättäminen jo tänään. Etsi kierrätyssymboli pakkauksestasi, jotta varmistat pakkauksen olevan kierrätettävissä.

  Kierrätysohjeet (www.stratasys.com) »
  Tulosta palautustarrat täältä (www.stratasys.com) »