Tervetuloa Protechille

Olemme Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien ja CAD/CAM-järjestelmien jälleenmyyjä.

Vuodesta 1993 lähtien olemme olleet edelläkävijöitä 3D-tulostusratkaisuissa Pohjoismaisilla markkinoilla. Olemme auttaneet yrityksiä löytämään oikeat ratkaisut, jotka tehostavat tuotantoa ja vähentävät kustannuksia. Protechilla on toimistot Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

 • Anders och Evald, grundare av Protech.png

 • Kumppanisi ainetta lisäävässä valmistuksessa

  Protech on ollut mukana rakentamassa pohjoismaisia 3D-tulostinmarkkinoita jo 1990-luvulta lähtien. Uskollisen ja pätevän henkilökunnan ansiosta Protech on saavuttanut suurta luottamusta asiakkaidensa keskuudessa. Asiakastyytyväisyys perustuu Protechin kolmeen tärkeimpään tarjontaan: tuki, koulutus ja nopeat toimitukset.

  Protech auttaa yrityksiä menestymään jakamalla tietämystään ja pitkää kokemusta alalta.

  Jari.jpg
  Jari Laine
  Protech Lahti Oy, Country Manager
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

 • Protech Suomessa

  Vuodesta 2007 Protechilla on ollut oma toimisto Suomessa. Olemme viihtyisissä ja nykyaikaisissa tiloissa Lahden Tiedepuistossa, jossa järjestämme asiakastapaamisia joko paikan päällä tai virtuaalisesti sekä esittelemme tuotteitamme ja toimintaamme. Työskentelemme kolmen työntekijän voimin. Asiakkaamme tavoittavat ammattitaitoisen huoltoteknikkomme lyhyelläkin varoitusajalla.

  Kouluttaudumme ja pidämme itsemme ajan tasalla, jotta tiedämme mitä maailmalla tapahtuu ainetta lisäävän valmistuksen parissa. Tällöin pystymme auttamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

  Toimistossamme, Lahdessa voit nähdä seuraavat 3D-tulostimet:

  FDM
  Stratasys F170
  UltiMaker Method X

  PolyJet
  Stratasys J35 Pro


 • Käy yhdessä Euroopan suurimmista 3D-näyttelyistä

  Ruotsissa, Tukholman Järfällassa sijaitsevasta pääkonttoristamme löydät yhden Euroopan suurimmista 3D-tulostimien näyttelyistä. Meillä on laaja valikoima 3D-tulosteita sekä muovista että metallista, joiden avulla sinulla on mahdollisuus tuntea ja testata erilaisia materiaaleja.

  Yksi Protechin visioista on, että 3D-tulostimien on oltava helppo asentaa olemassa oleviin tiloihin, jotta asiakkaat välttyvät suurilta rakennuskustannuksilta tai mukautettujen ilmanvaihtojärjestelmien asentamisilta.

  "Näyttelyssä asiakkaat näkevät kuinka metallituotannon kokonaisratkaisu on helppo asentaa tavalliseen toimistotilaan. 3D-tulostinhankinnan ei pidä asettaa asiakkaalle liian suuria vaatimuksia, vaan sen on oltava yksinkertaista."

  – Anders Brask, Protech Nordic AB:n toimitusjohtaja


 • 3D-tulostimet Protechilla

  Seuraavat 3D-tulostimet löytyvät Protechilta Järfällassa. Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi olemme asentaneet 3D-tulostimet täydelliseen tuotantoympäristöön.

  FDM
  – 2x Fortus 450
  Stratasys F370
  Stratasys F770
  UltiMaker Method X

  PolyJet
  Stratasys J55

  SAF
  Stratasys H350

  Metall
  Xact Metal XM200C


 • Varaa digitaalinen tapaaminen kanssamme

  Tarjoamme digitaalisia asiakastapaamisia, esittelyjä, ilmaisia benchmarkeja ja neuvoja, jotta löydät oikean 3D-tulostimen juuri sinun tarpeisiisi.

  Ota yhteyttä Protechiin tämän yhteydenottolomakkeen kautta.


 • Esimerkkejä asiakkaistamme:

  Protech Kunder.jpg