Tuotteet

Protechilla on pitkä kokemus Pohjoismaiden johtavana 3D-tulostimien toimittajana. Tarjoamme täydellisen tuotevalikoiman luotettavia 3D-tulostimia, tulostusmateriaaleja ja kulutustarvikkeita sekä CAD/CAM-järjestelmiä maailman johtavilta valmistajilta.

Stratasys FDM 3D-tulostimet

Stratasys logo.pngTäältä löydät ammattikäyttöön tarkoitetut 3D-tulostimet lujille kestomuoveille, jotka soveltuvat prototyyppien tuotekehitykseen, räätälöityihin kiinnittimiin ja asennustyökaluihin sekä sarjatuotantoon.


Stratasys PolyJet 3D-tulostimet

Stratasys logo.pngTäältä löydät monikäyttöiset 3D-tulostimet realistisille kertamuoveista valmistetuille tulosteille. PolyJet 3D-tulostimet soveltuvat useiden eri toimialojen yrityksiin, joissa työskennellään suunnittelun, tuotekehityksen ja tutkimuksen parissa.


MakerBot 3D-tulostimet

MakerBotB-logo-300px.pngTäältä löydät edulliset kestomuoveja tulostavat 3D-tulostimet.  MakerBot 3D-tulostimet soveltuvat hyvin oppilaitoksiin ja yrityksiin.


Desktop Metal 3D-tulostimet

Desktop Metal.pngTäältä löydät toimistokäyttöön soveltuvat 3D-tulostimet metalliosille. Tulostimet soveltuvat prototyypin valmistukseen sekä tuotantoon niin pienissä kuin suuremmissakin tuotantosarjoissa.


Xact Metal 3D-tulostimet

XactMetalLogo.pngTäältä löydät käyttäjäystävälliset 3D-tulostimet metalliosille. Xact Metal metallitulostimet soveltuvat prototyyppien valmistukseen sekä tuotantoon pienellä sarjakoolla.


Yhteydenotto

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme. Ota yhteyttä suoraan joko soittamalla tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.