GrabCAD Print™

Ammattikäyttöön tarkoitettu ohjelmisto Stratasysilta antaa paljon tietoa tulostuksen valmisteluun ja tulostuksen aikana, jotta saat tulostettua nopeasti ja yksinkertaisesti 3D-tulosteita.

Fi - Lataa esite.gif

GrabCAD Print™
Tuotetiedot

GrabCAD Print – yksinkertaistaa 3D-tulostuksen työnkulkua

Stratasysin GrabCAD Print tekee koko tulostusprosessista sujuvampaa kuin koskaan. GrabCAD Print:ssä on hyvä yleisnäkymä ja tulostuksen hallinta intuitiivisessa käyttöliittymässä. Ohjelmisto auttaa sinua optimoimaan resursseja kaikkien käytettävissä olevien 3D-tulostimien ja tulevien tulosteiden hallintanäkymällä.

small-ddce7071cec87659a9cbeae2c357f79969c9e4963d39c4901c4ea4ca09616582.pngEsimerkkejä GrabCAD Print:n käyttäjäystävällisistä työkaluista:

  • Tulosta suoraan CAD:stä – älä tuhlaa aikaa STL-tiedostojen muuntamiseen ja korjaamiseen. GrabCAD Print:n avulla säästät aikaa tulostamalla suoraan CAD-tiedostoista – mukaanlukien Creo 4.0 ja SOLIDWORKS®.
  • Aloita nopeasti – GrabCAD Print ohjaa sinua koko tulostusprosessin ajan älykkäiden oletusasetusten ja työkaluvihjeiden avulla.
  • Näe, mitä teet – työskentele 3D-mallisi yksityiskohtaisten näkymien kanssa. Näet koko tulostusalustan kaikki osat, joten voit esikatsella ja suorittaa tarvittavat muutokset ennen tulostuksen aloittamista.
  • Järjestä tulostusjonot – tehosta tulostusprosessia 3D-tulostimien saatavuuden perusteella. Näet arvioidut tulostusajat ja muut tärkeät tiedot selkeästä näytöstä.
  • Tarkista materiaalien määrät – näet kuinka paljon materiaalia on jäljellä jokaisessa 3D-tulostimessa, jotta voit helposti suunnitella ja budjetoida tulosteet.
  • Pysy ajan tasalla – saat ilmoituksen, kun tuloste on valmis tai, jos tulostusprosessin aikana tapahtuu virhe. Tämä auttaa sinua toimimaan nopeasti, välttäen työn seisahduksen.

Miksi kannattaa valita Protech?

GrabCAD Print Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto