Stratasys FDM 3D-tulostimet

Ammattikäyttöön tarkoitetut 3D-tulostimet vahvojen prototyyppien, jigien, kiinnittimien ja lopputuotteiden valmistukseen korkean suorituskyvyn kestomuoveilla.

Stratasysin laaja tuotevalikoima FDM (Fused Deposition Modeling) 3D-tulostimia ja materiaaleja soveltuu oppilaitoksiin, yrityksiin ja valmistavaan teollisuuteen, jotka työskentelevät jossain muodossa tuotekehityksen tai prototyyppivalmistuksen parissa. Stratasysin 3D-tulostimen avulla saat varman ja luotettavan tuotantoketjun ideasta valmiiseen tuotteeseen asti.

 • Bildspel-FDM.jpg

 • 3D-skrivare baserade på Stratasys utskriftmetod FDM har marknadens absolut bästa driftsäkerhet. Det som skiljer FDM-skrivarna är prestanda, utskriftshastighet, byggutrymme och tillgängliga material.

  Den populära Stratasys F123-serien består av 3D-skrivare med samma funktionalitet, men med olika byggutrymmen och antal tillgängliga material, som t.ex. Diran 410MF07, PLA och den flexibla TPU 92A. Stratasys F770 är det största systemet med ett imponerade byggutrymme på 1000 x 610 x 610 mm och högpresterande material som ABS-M30 och ASA.

 • F-skrivare Stratasys.png

 • _Prototyping Aerospace Automotive -3.png

 • Varför välja en FDM-skrivare?

  Perinteisillä valmistusmenetelmillä, kuten puun kaivertamisella tai mallilevyn jyrsinnällä suunnitteluvirheiden löytäminen voi olla kallista ja aikaa vievää. Sen sijaan, että aloittaisi uuden prototyypin suunnittelun ja valmistuksen alusta, voidaan vain muokata 3D-mallia ja antaa 3D-tulostimen suorittaa työ. Tämä säästää arvokasta aikaa ja suunnittelija voi sen sijaan käyttää aikaa muihin projekteihin. Malliin voidaan tehdä muutokset päivällä ja antaa 3D-tulostimen työskennellä yöllä. Prototyyppi on valmis seuraavana aamuna ja kehitysprosessi voi jatkua.

  3D-tulostimet mahdollistavat rakenteen ja toiminnan verifioinnin aikaa säästävällä tavalla. Havaitsemalla ja korjaamalla suunnitteluvirheet ajoissa, voit säästää huomattavasti aikaa ja rahaa sekä iteroida nopeammin kovan kilpailun markkinoilla.

  Lue asiakaskertomuksemme Thule Sverige:stä, joka kehittää konsepti-ideoita ja tekee suunnittelun verifiointeja Stratasysin 3D-tulostimella.

 • 3D-printa on-demand

  Att 3D-printa on-demand är handlar om att skriva ut efter individuell och styckevis efterfrågan, beställning och leverans utan nämnvärd väntetid. Med en lokal produktionsmiljö och 3D-skrivare kan företag skriva ut slutprodukter så som reservdelar och andra komponenter efter behov. Detta bidrar till att lagerkostnader, lagerhantering och transportkostnader kan reduceras avsevärt. Välj fritt efter just dina behov, skriv ut en enda komponent på någon timme eller starta en serieproduktion över natten. Här kan du läsa om Teledyne RESON A/S som använder Stratasys 3D-skrivare till serieproduktion.

  Skriv ut dina verktyg och fixturer

  Yrityksissä voidaan itse suunnitella ja tulostaa räätälöityjä apuvälineitä työturvallisuuden ja työympäristön parantamiseksi. Kiinnittimien ja tuotannon apuvälineiden avulla voidaan inhimilliset virheet tuotannon aikana minimoida ja varmistaa laatu kaikissa vaiheissa. Osan rikkoutuessa, voit vain tulostaa uuden.

 • Fixture BMW Engineering Application Lab MediumRes.png

 • Mitä Fused Deposition Modeling tarkoittaa?

  Fused Deposition Modeling (FDM) on tunnettu valmistusmenetelmä 3D-tulostimille, mikä keksittiin 1980-luvun lopussa. Stratasys FDM 3D-tulostin rakentaa kappaleen digitaalisen 3D-mallin pohjalta kerros kerrokselta. Kone sulattaa ensin kestomuovista valmistettua lankaa nestemäiseksi. Sitten tulostuspää pursottaa muovin, joka jähmettyy välittömästi. Tulostusalusta, johon osa tulostuu, laskeutuu jokaisen kerroksen jälkeen, jolloin tilaa jää tulosteen seuraavalle kerrokselle. Tämä toistuu, kunnes tulostus on valmis. FDM-tekniikka on ainutlaatuinen ja antaa vapaat kädet tulostaa prototyyppejä kaikilla mahdollisilla kulmilla ja muodoilla. Tukimateriaalin avulla 3D-tulostimella on mahdollista tulostaa esimerkiksi ontelomaisia osia tai nivellettyjä kokoonpanoja, mitä voi hyödyntää mm. jigeissä ja kiinnittimissä. Tukimateriaali liuotetaan pois pesuasemassa.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan osaavasta myynti- ja huolto-organisaatiosta sekä luotettavasta ja nopeasta tuotteiden ja materiaalien toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien ja meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasys 3D-tulostimille.

  Protech Platinum Stratasys.png