Stratasys F3300

F3300 mahdollistaa vahvempien osien valmistamisen jopa kaksi kertaa nopeammin kuin muut teolliset FDM-tulostimet. Saavuta tulosteillesi alan johtava tarkkuus ja luotettavuus.

Fi - Lataa esite.gif

Stratasys F3300
Tuotetiedot

Stratasys F3300 – paras 3D-tulostin teollisuuskäyttöön

Stratasys F3300 on alan johtava 3D-tulostin, joka käyttää Stratasysin uusinta FDM-tekniikkaa. 3D-tulostin valmistaa osia jopa kaksi kertaa nopeammin kuin muut teolliset FDM-tulostimet. Mitä enemmän osia tulostat kerralla, sitä pienemmät ovat kustannukset.

Stratasys F3300:n tulostusvolyymi on 600 x 600 x 800 mm.

Kehitetty uudella tekniikalla

F3300 luo uuden luotettavuuden tason vankalla prosessinvalvontakapasiteetilla ja mekaanisilla ratkaisuilla. Näin saavutetaan maksimaalinen käytettävyysaika ja toistettava suorituskyky. F3300 on kehitetty useammilla ekstruudereilla, jotka mahdollistavat vaihtamisen eri materiaalien välillä menettämättä aikaa lämmitykseen ja jäähdytykseen. Lineaarimoottorit ja lineaarianturit mahdollistavat nopeammat ja tarkemmat liikkeet tulostusprosessin aikana.

F3300 tulostimessa käytetään erittäin suuria 4100 cc:n materiaalikeloja, mikä alentaa tulostetun osan valmistuskustannuksia. Tulosta teollisuustasoisia sovelluksia markkinoiden tarkimmilla, toistettavissa olevilla ja luotettavimmilla lopputuloksilla.

Saatavilla olevat materiaalit: ASA, PC, Nylon 12CF ja Ultem 9085.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto