Stratasys F770

F770 on käyttäjäystävällinen ja edullinen 3D-tulostin suurella tulostusvolyymilla. Tämä 3D-tulostin on ihanteellinen ratkaisu perus kestomuovimateriaaleista valmistetuille suurille tulosteille.

Stratasys F770
Tuotetiedot

Stratasys F770 – 3D-tulostin erittäin suurille tulosteille

F770 on 3D-tulostin, jolla on markkinoiden suurin lämmitetty tulostuskammio. 372 litran tulostusvolyymillä on mahdollista tulostaa erittäin suuria jigejä, kiinnittimiä ja prototyyppejä suurella tarkkuudella.

Stratasys F770 tulostusvolyymi on 1000 x 610 x 610 mm.

Teolliset kestomuovit ja liukenevat tukimateriaalit

Saatavilla olevat materiaalit sisältävät kaksi teollisuusstandardin mukaista kestomuovia, ABS-M30 ja ASA, joilla molemmilla voidaan tehdä kestäviä tulosteita. ASA on UV-stabiili materiaali ja soveltuu sen vuoksi esimerkiksi ulkotiloissa käytettäviin tulosteisiin.

Stratasysin liukeneva tukimateriaali yksinkertaistaa monimutkaisia geometrioita ja onteloita sisältävien tulosteiden viimeistelyä. F770 on suunniteltu prototyypeille, jigeille, kiinnittimille ja työkaluille.

Mukana tehokas ohjelmisto

F770 3D-tulostimen mukana toimitetaan GrabCAD Print -ohjelmisto, joka varmistaa tehokkaat tulostusprosessit suoraan 3D CAD-tiedostoista valmiiksi tulosteeksi. Ohjelmisto antaa paljon tietoja ja näyttää tulostuksen tilan, jolloin 3D-tulostimen käyttäjät saavat täyden hallinnan koko tuotannosta.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto