J3 DentaJet™

3D-tulostin, joka on mukautettu tarkkojen kirurgisten yksityiskohtien, hammaskruunujen ja implanttien mallien ja monen muun valmistukseen.

Fi - Lataa esite.gif

J3 DentaJet™
Tuotetiedot

Stratasys J3 Dental.pngJ3 DentaJet™ – 3D-tulostin hammaslääketieteeseen

Stratasys J3 DentaJet on kehitetty erityisesti pienille ja keskisuurille hammasklinikoille ja laboratorioille. J3 DentaJet 3D -tulostimella hammasteknikot voivat tulostaa dentaalisovelluksia, jopa kolmella eri materiaaliominaisuudella yhdessä ja samassa tulostustyössä.

Hyväksytyt bioyhteensopivat materiaalit

Valitse useista eri materiaaliominaisuuksista juuri sinun sovelluksellesi sopiva materiaali tarpeiden mukaan. Useat materiaalit on hyväksytty pitkäaikaiseen kosketukseen ihon, limakalvojen, kudosten ja luun kanssa.

J3 DentaJet 3D-tulostinta tukee GrabCad Print tulostusohjelmisto. Se virtaviivaistaa tulostusprosessia automaattisen tukirakenteiden luomisen, sisäänrakennetun CAD-tiedostotuen, reaaliaikaisen tulostimen valvonnan ja monen muun ominaisuuden avulla


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto