J5 MediJet™

J5 MediJet on Stratasysin uusin 3D-tulostin, joka on mukautettu lääketieteen ja terveydenhuollon aloille. Tulosta anatomiset mallit steriloitavilla ja bioyhteensopivilla materiaaleilla, täysissä väreissä ja suurella kontrastilla.

J5 MediJet™
Tuotetiedot

3D-tulostin lääketieteen- ja terveydenhuollon aloille

Stratasys J5 MediJet mahdollistaa anatomiset monivärimallit hyvällä kontrastilla ja useilla materiaaliominaisuuksilla. Malleja voidaan käyttää esimerkiksi kirurgisissa valmisteluissa ja koulutuksissa. Lisäksi on olemassa steriloitavia ja bioyhteensopivia materiaaleja, jotka on hyväksytty kudos- ja luukontaktiin enintään 24 tunnin ajaksi.

J5 MediJet 3D-tulostimella voit tulostaa usealla eri materiaalilla yhdessä ja samassa tulostuksessa, mikä eliminoi tarpeen käyttää useita eri 3D-tulostimia eri tehtävien suorittamiseen.

Stratasys J5 MediJet – kompakti 3D-tulostin

Stratasys J5 MediJet on kompakti ja hiljainen 3D-tulostin, joka voidaan sijoittaa suoraan laboratorioon. Tulostin voidaan täydentää aktiivisella ProAero™ Air Extractor ilmansuodatinjärjestelmällä, joka kerää ja suodattaa 3D-tulostimen päästöt.

Vältä kalibrointeja ja seisonta-aikoja

Stratasysin uuden palvelumoduulin avulla voidaan helposti ylläpitää, diagnostisoida ja päivittää J5 MediJet 3D-tulostinta verkossa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa huoltoa ja alhaisempia huoltokustannuksia. J5 MediJet on varustettu uudella UV-LED valoa käyttävällä tulostuspäällä, joka minimoi kalibroinnin ja huollon seisonta-ajat.

GrabCAD Print ja PANTONE Validated

J5 MediJet 3D-tulostinta ohjaa Stratasysin GrabCAD Print™ -ohjelmisto, joka mahdollistaa käyttäjän tulostaa suoraan useista eri CAD-tiedostoista käyttämättä aikaa STL-tiedostojen muuntamiseen. J5 MediJet on integroitu maailmanlaajuiseen PANTONE Validated™, värinhallintajärjestelmään, jonka avulla voidaan löytää oikeat PMS-koodit yhdellä napinpainalluksella ja tulostaa tarkoilla väreillä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto