Stratasys® PolyJet 3D-tulostimet

Stratasysin tarkat PolyJet 3D-tulostimet täysväri- ja monimateriaaliprototyypeille.

Stratasysin laaja PolyJet 3D-tulostimien ja materiaalien valikoima soveltuu suunnittelu- ja tuotekehityskäyttöön. PolyJet 3D-tulostimilla voidaan tehdä monimateriaalitulosteita. Esimerkiksi värikkäät, läpinäkyvät ja kumimaiset yksityiskohdat voidaan yhdistää samaan tulosteeseen.

 • Bildspel-POLYJET.jpg

 • PolyJet 3D-tulostin

  Stratasys PolyJet 3D-tulostimia on saatavilla useissa eri hintaluokissa. Ne eroavat toisistaan mm. tulostusmateriaalien ja tulostusvolyymin osalta. Nämä 3D-tulostimet vaihtelevat suosituista J35™ Pro:sta ja J55™ Prime:sta uuden sukupolven J8-sarjan 3D-tulostimiin.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi lisätietoa PolyJet 3D-tulostimesta.

 • J-serie Stratasys.png

 • Polyjet Stratasys printers.png

 • Yhdistä useita materiaaliominaisuuksia

  PolyJet 3D-tulostimien avulla voidaan tulostaa prototyyppejä, joissa on sileä pinta ja todentuntuiset tekstuurit kuten nahka ja puu. Tulosteissa voi myös olla monimutkaisia geometrioita, onteloita ja liikkuvia osia. Lisäksi voidaan yhdistää useita eri ominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen joustavista ja jäykistä yksityiskohdista läpinäkyvyyteen ja tuhansiin värisävyihin.

  Kaikkia 3D-tulostimia ohjaa GrabCAD Print™ ohjelmisto. Useimmat niistä on myös integroitu maailmanlaajuiseen Pantone Validated ™ -värinhallintajärjestelmään, jonka avulla käyttäjä voi löytää tarkat PMS-koodit GrabCAD Print ™ -ohjelmasta ja tulostaa tarkoilla PMS-väreillä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.

  Oman 3D-tulostimen avulla yritykset saavat tuotteita nopeammin markkinoille. Tehokkaiden muotoilu- ja suunnitteluverifiointien ansiosta aikaa jää enemmän varsinaiseen ideoiden kehitysvaiheeseen.

 • Kuinka PolyJet-tekniikka toimii?

  GrabCAD Print-ohjelmistolla tehdään ensin digitaalinen suunnittelu ja käyttäjä lisää halutessaan erilaisia materiaaliominaisuuksia. Sitten 3D-mallin eri osiin määritellään käytettävät materiaalit ja tukimateriaalit, jonka jälkeen malli on valmis lähetettäväksi 3D-tulostimeen. PolyJet -tulostusprosessi muistuttaa mustesuihkutulostusta, mutta paperilla olevan musteen sijasta PolyJet 3D-tulostin suihkuttaa tulostusalustalle mikroskooppisia fotopolymeeripisaroita kerros kerrokselta. Kerrokset kovetetaan ja kun prosessi on valmis, sinulla on valmis muovinen 3D-tuloste.


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan osaavasta myynti- ja huolto-organisaatiosta sekä luotettavasta ja nopeasta tuotteiden ja materiaalien toimituksesta.

  Olemme toimittaneet Stratasysin 3D-tulostimia vuodesta 1994 lähtien ja meillä on asiakastuki ja materiaalimyynti kaikille Stratasys 3D-tulostimille.

  Protech Stratasys Partner.png