Stratasys H350

H350 3D-tulostin on suunniteltu erityisesti lopputuotteiden massatuotantoon sekä täyttämään valmistavan teollisuuden tuotteiden korkeat vaatimukset. 3D-tulostin käyttää Stratasysin hiljattain kehittämää SAF-teknologiaa.

Stratasys H350
Tuotetiedot

H350 – uusi 3D-tulostin massatuotantoon

Ammattitason H350 3D-tulostimen avulla yritykset ja teollisuus voivat hallita koko tuotantoketjua, lyhentää läpimenoaikoja ja tehostaa kannattavuutta. H350 tulostaa suurella volyymillä tarkkoja ja korkealaatuisia osia kuten jigejä, kiinnittimiä, työkaluja ja varaosia.
H350 3D-tulostin soveltuu teollisuuteen, jossa on korkeat vaatimukset tulostuksen laadulle ja turvallisille tuotantoketjuille. Kone soveltuu myös yrityksille, jotka työskentelevät kaupallisten laitteiden, kuluttajatuotteiden sekä ajoneuvo- ja liikenneteollisuuden parissa. Samoin muille teollisuuden aloille, joissa vaaditaan suurta toistotarkkuutta massatuotannossa.

Jauhepohjainen tulostusmenetelmä Stratasysiltä

H350 käyttää Stratasysin hiljattain kehittämää SAF -tulostusmenetelmää. SAF koostuu ainutlaatuisesta jauheenkäsittelyjärjestelmästä, jossa kaikki tarvittava jauhe jakautuu tasaisesti ja se myös lämmitetään tasaisesti koko tulostusalueella. SAF tunnetaan korkeasta pakkausasteesta ja siitä, että mittatarkkuuden vaihtelut ovat minimaalisia riippumatta siitä, millä tulostusvolyymillä osa tulostetaan. Toinen merkittävä etu on mahdollisuus käyttämättömän jauheen korkeaan kierrätysasteeseen. Käyttökustannukset ovat matalat tulostuspään ainutlaatuisen teknologian ansiosta.

H350 tulostimen tehollinen tulostusvolyymi: 315 x 208 x 293 mm.

Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Stratasys återförsäljare, Protech

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto