3D-metallitulostin ammattikäyttöön

Xact Metal 3D-tulostin mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen metalliosien tulostuksen.

Xact Metal 3D-tulostin soveltuu työpajoille, valmistavaan teollisuuteen ja yrityksiin, joissa tarvitaan prototyyppivalmistusta ja piensarjatuotantoa. Xact Metal 3D-tulostimella on alhaiset investointi- ja käyttökustannukset, mikä mahdollistaa investoinnin myös pienemmille yrityksille.

 • Xact Metal Produktion.jpg

 • Valitse metallitulostin Xact Metalilta

  Älykkään modulaarisen ajattelun ja uraauurtavan teknologian avulla Xact Metal on kehittänyt XM200C järjestelmän, joka perustuu tunnettuun Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) -tekniikkaan. XM200C:n tulostusvolyymi on 127 x 127 x 127 mm.

  XM200G on suurempi ja tehokkaampi 3D-tulostin, jonka tulostusvolyymi on 150x150x150 mm. Se perustuu XM200C:n todistettuun, helppokäyttöiseen ja kustannustehokkaaseen suunnitteluun, mutta siinä on tehokas galvanometrijärjestelmä laserohjaukseen sekä kaksoislaserit.

  Materiaalivalikoima on laaja, mm. ruostumaton teräs, alumiini ja kupari. Kaikki Protechin toimittamat tulostusparametrit tulevat tunnetulta valmistajalta, Praxairilta.

  Molemmat 3D-tulostimet ovat avoimia järjestelmiä, joten käyttäjä voi itse muuttaa koneen kaikkia tulostusparametreja.

 • XM metal printers.png

 • Printed part from Xact Metal 3D printer.png

 • Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset

  Alhaisten investointi- ja käyttökustannusten ansiosta Xact Metal 3D-tulostin on hyvä vaihtoehto pienemmillekin konepajoille, valmistavalle teollisuudelle ja yrityksille, joilla on rajallisempi budjetti.

  3D-tulostin sopii erityisesti prototyypin valmistukseen ja piensarjatuotantoon. Korkean tarkkuuden ansiosta osiin voidaan tulostaa erittäin tarkkoja yksityiskotia. XM200C ja XM200G maksavat murto-osan vastaavista metallijauhepeti 3D-tulostimista, tinkimättä laadusta ja yksityiskohtien tarkkuudesta.

  Xact Metal on kehittänyt innovatiivisen 3D-tulostimen, joka on helppo asentaa tavallisiin tiloihin. Järjestelmä ei vaadi erityisiä muutostöitä, kuten erillisiä ilmanvaihtojärjestelmiä ja suojauslaitteita.

  Ota yhteyttä Protechiin saadaksesi tarjous.

 • Metal PBF tulostusprosessi toimii näin

  Xact Metalin käyttämää prosessia voidaan kuvata seuraavasti.

  • Koneisiin ladataan metallijauhetta ja lasersäde pyyhkäisee metallijauhekerroksen yli tulostettavan geometrian kohdalta ja sulattaa jauheen kerros kerrokselta.
  • Valmis metalliosa on kiinnitetty tulostusalustaan, joka otetaan koneesta pois. Osat leikataan irti tulostusalustasta, jonka jälkeen ne ovat valmiita käytettäväksi.
 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta, luotettavista tuotteista ja kulutusmateriaalien nopeasta toimituksesta. Lue lisää Protechista täältä.

  Xact Metal on nuori ja innovatiivinen yritys Yhdysvalloista. Protech on ollut jo vuoden 2019 alusta lähtien kaikkien Xact Metal tuotteiden jälleenmyyjä.

  XactMetalLogo.png