3D-metallitulostin ammattikäyttöön

Xact Metal 3D-tulostin mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen metalliosien tulostuksen.

Xact Metal 3D-tulostin soveltuu työpajoille, valmistavaan teollisuuteen ja yrityksiin, joissa tarvitaan prototyyppivalmistusta ja piensarjatuotantoa. Xact Metal 3D-tulostimella on alhaiset investointi- ja käyttökustannukset, mikä mahdollistaa investoinnin myös pienemmille yrityksille.

 • Xact Metal Produktion.jpg

 • Välj en metallskrivare från Xact Metal

  Med smart modultänk och banbrytande teknik har Xact Metal utvecklat XM200C, ett system baserad på den välkända tekniken Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion). XM200C med ett byggutrymme på 127 x 127 x 127 mm.

  XM200G är ett större 3D-skrivarsystem med ett byggutrymme på 150x150x150 mm. Den är baserad på den beprövade, lättanvända och kostnadseffektiva designen av XM200C men med högpresterande galvanometersystem för laserstyrningen, samt dubbla lasrar.

  Det finns ett brett utbud av material, som t.ex. rostfritt stål och koppar. Alla parametrar som levereras av Protech kommer från den välkända producenten Praxair.

  Båda 3D-skrivarna är öppna system vilket möjliggör att användaren själv kan ändra alla parametrar i maskinen.

 • XM metal printers.png

 • Printed part from Xact Metal 3D printer.png

 • Alhaiset investointi- ja käyttökustannukset

  Alhaisien investointi- ja käyttökustannuksien ansiosta Xact Metal 3D-tulostin on hyvä vaihtoehto pienemmillekin työpajoille, valmistavalle teollisuudelle ja yrityksille, joilla on rajoitettu budjetti.

  3D-tulostin sopii erityisesti prototyypin valmistukseen ja piensarjatuotantoon. Korkean tarkkuuden ansiosta osiin voidaan tulostaa erittäin tarkkoja yksityiskotia. XM200C ja XM200G maksaa murto-osan vastaavasta Metal PBF 3D-tulostimesta, tinkimättä laadusta ja yksityiskohtien tarkkuudesta.

  Xact Metal on kehittänyt innovatiivisen 3D-tulostimen, joka on helppo asentaa tavallisiin tiloihin. Järjestelmä ei vaadi erityisiä muutostöitä, kuten erillisiä ilmanvaihtojärjestelmiä ja suojauslaitteita.

  Kontakta Protech för en offert.

 • Metal PBF tulostusprosessi toimii näin

  Xact Metalin käyttämää prosessia voidaan kuvata seuraavasti.

  • Koneisiin ladataan metallijauhetta ja lasersäde pyyhkäisee metallijauhekerroksen yli tulostettavan geometrian kohdalta ja sulattaa jauheen kerros kerrokselta.
  • Valmis metalliosa on kiinnitetty tulostusalustaan, joka otetaan koneesta pois. Osat leikataan irti tulostusalustasta, jonka jälkeen ne ovat valmiita käytettäväksi.
 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg


 • Ota yhteyttä myyjään

  Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimmin pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688


 • Protechista

  Protech on Pohjoismaiden johtava 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Protech tunnetaan pätevästä myynti- ja palveluorganisaatiosta, luotettavista tuotteista ja kulutusmateriaalien nopeasta toimituksesta. Lue lisää Protechista täältä.

  Xact Metal on nuori ja innovatiivinen yritys Yhdysvalloista. Protech on ollut jo vuoden 2019 alusta lähtien kaikkien Xact Metal tuotteiden jälleenmyyjä.

  XactMetalLogo.png