XM200C

Joustava ja käyttäjäystävällinen 3D-tulostin metalliosille. XM200C on kompakti ja mahdollistaa tulostamisen monilla erilaisilla metalliseoksilla.

XM200C
Tuotetiedot

XM200C – metalliosien prototyyppivalmistukseen ja piensarjatuotantoon

3D-tulostin XM200C tekee korkealaatuisia metalliosia käyttäen tunnettua Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion) tekniikkaa. XM200C soveltuu moniin erilaisiin käyttökohteisiin ja teollisuuteen, joissa on tarvetta ainetta lisäävään valmistukseen metallista.

Alhaiset investointikustannukset ja luotettavuus tekevät Xact Metal XM200C tulostimesta markkinoiden parhaan 3D-metallitulostimen prototyyppivalmistukseen sekä piensarjatuontantoon.

Täydellinen 3D-tulostin tarkoille metalliosille

XM200C käyttää metalliosien tulostuksessa XY-pöytää eli ns. portaalia laserin kohdistamiseen tulostusalueella. XM200C:n tulostusvolyymi on 127 x 127 x 127 mm. Kerrospaksuus voi vaihdella 0,02 – 0,1 mm:n välillä. Se yhdistettynä laserin polttopisteen halkaisijaan, joka on pienimmillään 0,02mm, mahdollistaa erittäin korkean tarkkuuden ja yksityiskohtaisuuden metallisosissa.

Xact Metal käyttää teollisuuden johtavia ohjelmistoja Autodesk Netfabb ja Materialise Magics Print CAD-geometrioiden tuontiin, tulostusvolyymin nestaukseen sekä tukirakenteiden ja laserin ohjausratojen generointiin.

Valitse vapaasti useiden eri metalliseosten välillä

XM200C ladataan metallijauheella. Tulostin ei ole sidottu tiettyyn materiaalitoimittajaan, vaan siinä voi käyttää eri toimittajien jauheita. Prosessiparametrit toimitetaan kuitenkin tässä vaiheessa vain Praxairin valmistamiin jauheisiin. Materiaalit, joita voidaan käyttää XM200C tulostimessa ovat ruostumaton teräs (316L, 17-4 PH, 15-5, 400-sarja), superseokset (718, 625, kobolttikromi F75, Hastelloy® X), työkaluteräkset (Maraging M300, H13) ja pronssi.


Miksi kannattaa valita Protech?

XactMetalLogo w.space 2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisille markkinoille jo vuodesta 1993 lähtien. Xact Metal tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon metallista edulliseen hintaan. Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto