Tuotejulkaisu: Stratasys J750

4.4.2016

Stratasys on julkaissut uuden Polyjet-sarjan 3D-tulostimen joka muuttaa käsitystämme 3D tulostuksen mahdollisuuksista ja ja voimme katsoa tulostusta kokonaan uudella tavalla. Stratasys J750 tulostin yhdistää erilaisia materiaaleja ja luo realistisen tarkat tulosteet kirkkaissa väreissä ja viimeisteltynä.

Stratasys-J750-Protech.jpg

J750 tulostaa ilman rajoituksia

Stratasys J750 pystyy tulostamaan yksityiskohtainen tarkasti ja realistisesti 3D-mallit, se on maailman ensimmäinen ns. täysväri 3D tulostin. Tulosteet ovat laadukkaita ja käyttövalmiita ilman jälkiviimeistelyä.  Uuuteen koneeseen liittyen Stratasys on myös kehittänyt kokonaan uuden Polyjet Studio –ohjelmiston ja J750 koneella voidaan ajaa STL sekä värillisiä VRML tiedostoja.

- Stratasys J750 vie tuotekehityksen kokonaan uudelle tasolle, sanoo Evald Ottosson Protech Ab:stä. Tarjolla on jotakin sellaista mistä voitiin vain uneksia aiemmin, nyt voidaan 3D  mallit tulostaa moniväri painotuotteita vastaavan näköisenä, jatkaa Ottosson. Käytettäessä Stratasys J750 konetta, ei ole enää olemassa mitään suunnittelun rajoitteita koska kaikki voidaan tulostaa sellaisena kuin halutaan. Me Protech:ssa otamme innolla vastaan tämän mahdollisuuden tarjota  ainutlaatuista innovaatiota asiakkaillemme Pohjoismaissa, sanoo Ottosson.

Lataa koneeseen 6 eri materiaalia ja tulosta väreissä

Stratasys J750 tulostaa nopeammin ja vaatii vähemmän materiaalivaihtoja kuin muut Polyjet- sarjan tulostimet. Koneessa on kokonaan uusi ohjaus-ohjelmisto mikä tarjoaa automaattisen värierottelun sekä materiaalivalinnat tuottavuuden maksimoimiseksi ja mikä pitää kustannukset pienenä. Tulostusvärejä on käytettävissä yli 360 000 ja Stratasys J750 koneeseen voidaan ladata 6 erilaista mallimateriaalia kerralla. Tällä voidaan vähentää hukkamateriaalin määrää huomattavasti.

Ohut tulostuskerros ja ja nopeampi 3D-tulostus

Uudet ominaisuudet antavat hyvän tulostusjäljen ja  J750 on käytössä hyvin nopea. Tulosteiden pinnanlaadussa ja mittatarkkuudessa on siirrytty kokonaan uudella tasolla.

Etuja:

  • Materiaalien ja värien yhdistäminen samassa tulosteessa.
  • Käytössä enemmän materiaaleja, mikä vähentää jätettä.
  • Vähemmän aikaa jälkityöstöön ja viimeistelyyn.
  • Tarkempia tulosteita mattapintaisena tai kiiltävällä pinnalla.