Uusia tuotteita ja materiaaleja MakerBotilta

26.5.2020

MakerBot laajentaa nopeasti kasvavaa Method-sarjaa 3D-tulostimilla ja teollisuuteen soveltuvilla materiaaleilla.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD CARBON.jpg

MakerBot ottaa uuden askeleen ja julkaisee Method Carbon Fiber Edition versiot. Uudet 3D-tulostimet ovat suunniteltu lujien ja tarkempien osien tulostamiseen valmistettaessa esimerkiksi työkaluja, jigejä, kiinittimiä ja jopa lopputuotteita, joilla voidaan korvata metalliosia tietyissä sovelluksissa.

MakerBot® Method Carbon Fiber Edition ja MakerBot® Method X Carbon Fiber Edition toimitetaan valmiiksi konfiguroituna ja täydennettynä Nylon CF tulostuspäällä. 3D-tulostimet voidaan täydentää myös kaikilla materiaaleilla, joita on saatavilla joko Method tai Method X 3D-tulostimeen.

Hiilikuituvahvistettu Nylon MakerBotilta

Uusi kevyt MakerBot Nylon CF materiaali on ihanteellinen vaihtoehto metallille. Sillä voi korvata komponentteja esimerkiksi ajoneuvoteollisuudessa. Materiaalilla on hyvä vääntöjäykkyys ja lämmönkesto. Nylon CF materiaalia on mahdollista käyttää liukenevan Stratasys® SR-30 tukimateriaalin kanssa, jolloin on helpompaa tulostaa monimutkaisia geometrioita ja sisäisiä onteloita.

PC-ABS-AC-VENT-2.jpgUudet materiaalit vaativiin käyttökohteisiin

MakerBot julkaisee lisäksi PC-ABS ja PC-ABS FR materiaalit, jotka tulevat saataville Method X ja Method X Carbon Fiber Edition tulostimiin. PC-ABS on luja ja lämmönkestävä materiaali, joka sopii käytettäväksi vaativissa olosuhteissa. PC-ABS FR omaa samat perusominaisuudet, mutta lisäksi siinä on palonestoaine ja huomattavasti suurempi lämmönkestävyys kuin PC-ABS:llä. Materiaalit sopivat erinomaisesti ajoneuvo-, kiskokalusto- ja elektroniikkateollisuuteen.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngOta yhteyttä myyjään

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeellamme, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 505556688