Xact Metal yhteistyöhön Uddeholmin kanssa

19.3.2024

Xact Metal laajenee muottityökalu teollisuudessa uudella, vallankumouksellisella Uddeholmin työkaluteräksellä.

Xact Metal ingår partnerskap med Uddeholm.png

Lisätäkseen kohtuuhintaisten metallitulostusratkaisujen saatavuutta pienille ja keskisuurille yrityksille Xact Metal laajentaa tarjontaansa lisäämällä Corrax-työkaluteräksen ainetta lisäävään valmistukseen. Uddeholm, jonka tuotanto sijaitsee Hagforsissa, Ruotsissa, on maailman johtava korkean suorituskyvyn työkaluteräksen valmistaja teollisuustyökaluihin.

Uddeholmin kanssa tehdyn yhteistyön ja Corrax for AM materiaalin käyttöönoton ansiosta Xact Metalin asiakkaat voivat nyt hyötyä korroosionkestävästä, kobolttivapaasta työkalu- ja muottiteräksestä, jonka pinnanlaatu yltää kiillotuksen jälkeen A1 tasolle.

-    Olemme ylpeitä kumppanuudestamme Uddeholmin kanssa ja mahdollisuudesta tarjota heidän vallankumouksellista Corrax-metallijauhettaan, sanoo Juan Mario Gomez, Xact Metalin toimitusjohtaja. Olemme nyt saavuttaneet pisteen, jossa edullinen, suorituskykyinen 3D-tulostusteknologiamme ja Uddeholmin materiaaliosaaminen ovat sellaisella tasolla, jossa ainetta lisäävän valmistuksen käyttöönotto alkaa tuottaa todellisia hyötyjä työkalujen valmistusteollisuudelle. Uddeholmin pitkä historia ja käytännön tietämys terästeollisuudessa tuovat yhteistyöhömme huippuosaamista ja innovaatiota.

Uddeholm.png

Perinteisillä muotinvalmistusmenetelmillä on usein ollut vaikeaa saavuttaa optimaalinen jäähdytys valumuoteissa. Ainetta lisäävän valmistuksen käyttöönotto työkaluteollisuudessa on merkittävä virstanpylväs. Tämä tekniikka antaa muotinvalmistajille ennennäkemättömät mahdollisuudet luoda monimutkaisia jäähdytyskanavia, jotka mahdollistavat optimoidun jäähdytyksen ja lyhyemmät sykliajat.

-    Me Uddeholmilla olemme erittäin innoissamme yhteistyöstämme Xact Metalin kanssa, sanoo Kevin Rochford, Uddeholmin myyntijohtaja. Tämä kumppanuus edustaa paitsi edistystä ainetta lisäävässä valmistuksessa, myös uuden aikakauden alkua muottien ja työkalujen valmistuksessa. Tässä kohtaavat monimutkaisuus ja tehokkuus, perinteet ja innovaatiot. Koska meillä on pitkä historia terästeollisuudessa, pidämme tätä luonnollisena askeleena eteenpäin.

Teknologisten edistysaskeleiden lisäksi myös Corrax-jauheen ympäristöhyödyt ovat merkittäviä. Uddeholmin kestävissä tuotantomenetelmissä asetetaan etusijalle fossiilivapaan sähkön käyttö fossiilivapaan jauheen valmistusprosessin aikaansaamiseksi.

Xact Metal ja Uddeholm esittelevät tämän uraauurtavan yhteistyön NPE 2024 -tapahtumassa, jossa osallistujilla on mahdollisuus oppia lisää Corrax-työkaluteräsjauheesta ja sen mullistavasta vaikutuksesta työkalu- ja valuteollisuuteen.

XactMetalLogo.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto