Asiakaskertomukset

Kuinka muut tekevät? Lue asiakkaistamme, jotka käyttävät 3D-tulostimiamme.

Inspiroidaksemme ja kertoaksemme, kuinka muut käyttävät 3D-tulostinta ja CAD/CAM-järjestelmää, olemme koonneet asiakaskertomukset tänne. Lue, kuinka muut valitsevat 3D-tekniikan eri yrityksissä ja käyttökohteissa sekä kuinka 3D-tekniikka voi tehostaa tuotantoprosesseja ja vähentää tuotantokustannuksia?

 • Kundberättelser-Protech-Stratasys-3D skrivare-Desktop Metal.jpg

 • Nylon 12CF kevyille prototyypeille

  Onewheel valmistaa ainutlaatuisia yksipyöräisiä sähkölautoja. Lopputuotteet valmistetaan pääasiassa alumiinista. Tämän takia prototyyppien on oltava vahvoja ja tukevia, mutta samalla myös kevyitä. Onewheel käyttää 3D-tulostetuissa prototyypeissä hiilikuituvahvisteista Nylon 12CF materiaalia, joka selviytyy vaativimmistakin testeistä.

  3D-tulostimien avulla voidaan nopeasti iteroida tuotekehityssuunnittelua eri projektien ja toiminnallisten testien välillä.

  Katso video Stratasys.com »

 • Metalliosia polttomoottoreihin

  Lumenium kehittää ainutlaatuisia polttomoottoreita. Desktop Metal Studio System:n avulla valmistetaan kevyitä komponenttejä metallista. Komponenttien lujuus on kaiken A ja O. Myös tarkkuudelle on asetettu korkeat vaatimukset. Tulostetuissa osissa voidaan käyttää edistyksellisiä geometrioita ja niillä on erittäin korkea lämmön kesto.

  Desktop Metal 3D-tulostimen avulla Lumenium on lisännyt iterointikykyä erilaisten ratkaisujen välillä.

  Lue koko artikkeli täältä »

 • Hiilikuituprototyypit ovat mittatarkkoja

  Utah Trikes valmistaa räätälöityjä kolmi- ja nelipyöräisiä maastokäyttöisiä pyörätuoleja. FDM 3D-tulostimen avulla voidaan tulostaa erittäin vahvoja prototyyppejä hiilikuituvahvisteisesta Nylonista aika- ja kustannustehokkaasti. Prototyyppejä käytetään edistyksellisissä toiminnallisissa testeissä, joissa esimerkiksi ajetaan rinnettä ylös ja alas.

  Tulostus Nylon 12CF:llä on osoittautunut ainoaksi materiaaliksi, joka selviytyy yrityksen vaativista toiminnallisista testeistä.

  Lue koko asiakaskertomus täältä »

 • Bildspel - Kundberättelser.jpg

 • Räätälöityjen tuotteiden tulostusta

  Premo valmistaa räätälöityjä kahvoja MakerBot Replicator+:n ja Stratasys Fortus 450mc:n avulla. Ensin luodaan yksilöllinen käsikahva massasta, mikä 3D-skannataan ja muutetaan digitaaliseksi tiedostoksi. Ensimmäinen prototyyppi tulostetaan MakerBot Replicator+:lla, jolla kahvan muoto verifioidaan oikeanlaiseksi.

  Lopputuote tulostetaan Stratasys Fortus 450mc:llä. Jälkikäsittely tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi maalaamalla.

  Lue koko asiakaskertomus täältä »

 • Lopputuotteiden sarjatuotantoa

  Teledyne RESON A/S käyttää Stratasysin Fortus 380mc:tä lopputuotteiden tulostuksessa. Tulostetut osat asennetaan 3D-skannaus laitteeseen, jota käytetään merenpohjan tutkimiseen ja kartoittamiseen. Yritys tulostaa joka vuosi pienempiä, 50-100 osan tuotantosarjoja, mikä on minimoinut heidän varastonhallinnan.

  Oman 3D-tulostimen ansiosta tuotantosäästöt ovat merkittävät ja insinöörit voivat työskennellä vapaammin koko tuotantolinjalla.

  Lue koko asiakaskertomus täältä »

 • Prototyyppivalmistusta nopeasti

  Thule on saavuttanut hyvän prototyyppien tuotantotahdin Fortus 250mc:n avulla. Prototyyppejä käytetään arvioimaan ja verifioimaan erilaisia tuoteideoita, jotta voidaan nopeuttaa tuotteen ulostuloaikaa. 3D-tulostimen avulla Thule saa lopputuotteen nopeammin aikaan ilman välikäsiä.

  3D-tulostimien luotettavuuden ansiosta Thule tulostaa ympäri vuorokauden ja näin se vastaa prototyyppitiimin nopeaan työtahtiin.

  Lue koko asiakaskertomus täältä »

 • Bildspel - Kundberättelser - Protech - Stratasys.jpg

 • Konseptimalleja oikean tuntuman saavuttamiseksi

  Thermos:lla on suuret muotovaatimukset tuotteilleen, joiden pitää näyttää ja tuntua moitteettomilta arvioitaessa ja verifioidessa. Stratasysin FDM ja PolyJet 3D-tulostimet mahdollistavat niin monta iterointia kuin tarvitaan, jotta täydellinen lopputuote saavutetaan mahdollisimman nopeasti. Mallia muutettaessa uuden version tulostus voidaan aloittaa muutamalla yksinkertaisella napin painalluksella.

  Lue koko asiakaskertomus Stratasys.com »

 • Arkkitehtuurimallien tulostaminen

  Mitekgruppen valmistaa mm. arkkitehtuurimalleja. Kun Tukholman kaupunki vuonna 2005 pyysi mallia Tukholman keskustasta skaalalla 1:1000, yritys päätti investoida Stratasysin 3D-tulostimeen. 3D-tulostimen avulla malli valmistui kuudessa kuukaudessa, kun aikaisemmin mallien valmistus kesti useita vuosia. Näyttelymalli oli kooltaan kokonaisuudessaan 48 neliömetriä ja siinä oli yli 10 000 rakennusta.

  Lue koko asiakaskertomus täältä »

 • Toiminnallisia malleja moottoripyöriin

  Ducati valmistaa moottoripyöriä innovatiivisella suunnittelulla, ainutlaatuisilla moottoreilla ja kehittyneellä tekniikalla. Yrityksessä tulostetaan toiminnallisia prototyyppejä ja konseptimalleja omalla 3D-tulostimella, mikä nopeuttaa läpimenoaikoja idean syntymisestä valmiiksi moottoripyöräksi. Tulosteita testataan ja verifioidaan tarkasti ennen kuin siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Nopeampien tuotannon läpimenoaikojen lisäksi kustannukset ovat pienemmät ja jokainen projekti on helpommin budjetoitavissa.

  Lue koko asiakaskertomus Stratasys.com »


 • Ota yhteyttä myyjään

  Osaavat myyjämme antavat tietoa ja vastaavat kysymyksiin ainetta lisäävästä valmistustekniikasta (AM). Ota yhteyttä suoraan myyjiimme tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Jari Laine
  jari.laine@protech.fi
  Puhelin: +358 50 555 6688

 • Tilaukset

  Ota yhteyttä tilausosastoomme, jos sinulla on kysymyksiä materiaalitilauksista tai haluat tehdä tilauksen.

  Soita vaihteeseemme p. 050 5764 222 ottaaksesi suoraan yhteyttä tilauksentekijään.

  Sähköposti: order@protech.fi

 • Protechista

  Protech on ollut markkinoilla yli 25 vuotta ja se on Pohjoismaiden suurin 3D-tulostimien jälleenmyyjä. Meillä on pitkä kokemus ainetta lisäävästä valmistustekniikasta ja neuvomme mielellämme aiheesta.

  Lue lisää Protechista täältä »

   

  Protech 25 years.png