Fortus 450mc

Fortus 450mc on 3D-tulostin, joka tulostaa suurella nopeudella ja tarkkuudella. Voit valita erilaisien mallimateriaalien väliltä, kuten ASA, Ultem ja Nylon.

Fortus 450mc
Tuotetiedot

Fortus 450mc – uusi 3D-tulostin Stratasysiltä

Fortus 450mc on Stratasysin 3D-tulostin, joka käyttää tunnettua FDM-tekniikkaa (Fused Deposition Modeling). 3D-tulostin tuottaa monimutkaisia tulosteita nopeasti ja se on ihanteellinen myös toistettavalle lopputuotteiden tuotannolle. Fortus 450mc:llä on laaja valikoima tulostusmateriaaleja. Materiaalivalikoimaan kuuluvat mm. ASA, PC, Nylon 12CF ja ULTEM 9085. Klikkaa materiaalilistaa nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat materiaalit.

pc-abs-stratasys-protech.png Valittavissa neljä erilaista kerrospaksuutta

Tulostuksessa on käytettävissä neljä erilaista kerrospaksuutta, joten käyttäjä voi aina löytää oikean tasapainon lujuuden ja yksityiskohtaisuuden välillä. Fortus 450mc:llä on kosketusnäyttö, joka yksinkertaistaa päivittäistä käyttöä ja ylläpitoa.

Fortus 450mc tulostusvolyymi on 406 x 355 x 406 mm.

Stratasys.com sivustolta saat lisätietoa Fortus 450mc:stä »


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto