Stratasys F900

Tehokas ja massiivinen suorituskyky. Suurin FDM- kone Stratasys mallistossa. Kaikki termoplastiset tulostusmateriaalit käytössä.

Stratasys F900
Tuotetiedot

Stratasys F900 – itsestään selvä valinta teolliseen tuotantoon

Stratasys F900 on suunniteltu erityisesti raskaamman teollisuuden tuotantoon. Markkinoiden suurimmalla tulostusvolyymillä ja tunnetulla FDM-tekniikalla Stratasys F900:lla voidaan luoda monimutkaisia geometrisia tulosteita, kuten liikkuvia kokoonpanoja, kennorakenteita ja onttoja osia.

Stratasys F900 on luotettava ja nopea 3D-tulostin, joka lisää tuotantolinjan nopeutta. Tulostin soveltuu sarjatuotantoon, vankkojen tuotanto-osien, jigien, kiinnittimien, työkalujen ja prototyyppien tuotantoon vahvoista kestomuoveista.

Serieproduktion 3D skrivare.jpg Valitse materiaalit vaativiin olosuhteisiin

Meiltä löytyy laaja valikoima kestomuoveja, joilla on edistykselliset mekaaniset ominaisuudet. Tällöin tuloste kestää korkeita lämpötiloja, kemikaaleja ja muita vaativia olosuhteita. Voit tutustua käytettävissä oleviin materiaaleihin tulostusmateriaalit-välilehdeltä.

Stratasys F900 tulostusvolyymi on 914.4 x 609.6 x 914.4 mm.

Strarasys.com sivuilta saat tietoa Stratasys F900 tulostimesta »


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto