J850™ Digital Anatomy™

J850 Digital Anatomy 3D-tulostimen ja materiaalien avulla voidaan tulostaa erittäin todenmukaisia anatomisia malleja.

J850™ Digital Anatomy™
Tuotetiedot

J850 Digital Anatomy – oikea kudostuntuma 3D-tulosteisiin

J850 Digital Anatomy on suunniteltu erityisesti luomaan lääketieteelliseen 3D-tulosteeseen oikean kudoksen tuntu sekä biomekaaniset ominaisuudet, jotka vastaavat ihmisen anatomiaa. Tulosteilla parannetaan koulutusta ja kirurgista valmistautumista lääketieteellisessä teollisuudessa. Lisäksi voidaan auttaa lääkinnällisten laitteiden valmistajia tekemään suunnittelun verifiointeja, validointia, käytettävyystutkimuksia ja virheanalyyseja ennen tuotteen julkistamista.

J850 Digital Anatomy tulostusvolyymi on 490 x 390 x 200 mm.

J750™ Digital Anatomy 2.jpg

Ratkaistaan haasteet ja panostetaan turvalliseen ympäristöön

Lääketieteelliset 3D-tulosteet auttavat sairaaloita ja yliopistoja välttämään oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä, joita syntyy käsiteltäessä ruumiita ja eläimiä laboratorioissa. Ruumiilla, eläimillä ja synteettisillä malleilla on merkittäviä rajoitteita lääketieteellisessä koulutuksessa ja kirurgisessa valmistelussa.

J850™ Digital Anatomy tulosteiden avulla saavutetaan todenmukainen kudostuntuma, jolloin lääketieteellinen koulutus tai kirurginen valmistautuminen voidaan toteuttaa missä tahansa ilman kalliita erityislaitteita.

J750™ Digital Anatomy.jpg

GrabCAD™ ohjelmisto digitaaliselle anatomialle

J850 Digital Anatomy toimitetaan GrabCAD Print ohjelmiston kanssa, jossa on yli 100 sisäänrakennettua valmista mallia, jotka soveltuvat lääketieteelliseen käyttöön. Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä valmistajien, johtavien tutkimuslaitosten, sairaaloiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto