Origin One

Origin One 3D-tulostin on suunniteltu lopputuotteiden valmistamiseen. Tulostuslaatu on huippuluokkaa ja verrattavissa ruiskuvaluosiin.

Fi - Lataa esite.gif

Origin One
Tuotetiedot

Origin One – tuotannon uusi taso alkaa tästä

Origin One mahdollistaa tuotteiden valmistuksen monenlaisista materiaaleista. Tunnettujen tuotemerkkien yhteensopivilla materiaaleilla ja erinomaisella tulostuslaadulla tulosteiden yksityiskohdat ovat ruiskuvaluosien kaltaisia.

Origin One käyttää P3 tulostusmenetelmää (Programmable PhotoPolymerization Technology). P3:lla saadaan tulosteita erittäin tarkalla viimeistelyllä, toistettavasti ja useista lujista materiaaleista. Tulosteet ovat kilpailukykyisiä ruiskuvaluosien kanssa.

Origin One:n tulostusvolyymi on 192 x 108 x 370 mm.

Valmistavalle teollisuudelle soveltuva materiaalivalikoima

Origin One:lle on saatavilla laaja materiaalivalikoima erilaisilla ominaisuuksilla, jotka ovat kysyttyjä teollisuuden sovelluksissa. Materiaaliominaisuuksia löytyy erinomaisesta palamisen kestosta pehmeisiin Shore 75A materiaaliominaisuuksiin.

Täältä näet tiedot kaikista saatavilla olevista materiaaleista ja niiden ominaisuuksista.

Origin One material.jpg


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto