J55™ Prime

J55 Prime on erittäin käyttäjäystävällinen ratkaisu konseptimallien luomiseen täysissä väreissä, laadukkaina ja erittäin yksityiskohtaisilla tekstuureilla. Tämä 3D-tulostin voidaan sijoittaa edullisesti toimistoympäristöön.

J55™ Prime
Tuotetiedot

Stratasys J55 Prime – vallankumouksellinen täysväritulostin

Stratasys J55 Prime on 3D-tulostin yrityksiin, joissa työskennellään iteratiivisesti muun muassa kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja ajoneuvojen suunnitteluprosessien parissa.  Tulostusprosessin aikana pyörivälle tulostusalustalle voidaan tulostaa useita variaatioita osasta, joka näyttää, tuntuu ja toimii, kuten valmis tuote.

Stratasys J55 Produktsida Protech.jpg

Pantone®-validoitu 3D-tulostin laajalla materiaalivalikoimalla

Konseptimallien avulla suunnittelijat voivat esitellä ideoitaan, joita voi olla vaikea hahmottaa luonnoksilla. J55 Primen ansiosta kaikista monimutkaisimpiinkin malleihin voidaan tulostaa läpinäkyviä, kovia ja pehmeitä yksityiskohtia, täysissä väreissä – kaikki yhdessä ja samassa tulosteessa.

J55 Prime on päivitetty versio edeltäjästään J55 3D-tulostimesta. Uusi Prime-versio on päivitetty uusimmilla materiaaleilla, kuten kumimainen Elastico, kestävä Digital ABS ja kehokontaktiin sertifioitu VeroContactClear. Näiden lisäksi J55 Prime:lla voidaan tulostaa DraftGrey, VeroClear, Vero, VeroUltraClear ja VeroVivid materiaaleja.

Tämä 3D-tulostin on myös integroitu PANTONE Validated™, maailmanlaajuiseen värinhallintajärjestelmään, jolloin käyttäjät voivat löytää oikeat PMS-koodit yhdellä napinpainalluksella ja tulostaa tarkoilla väreillä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit joka vaiheessa.

Stratasys J55 Pantone.jpg

Vältä kalibrointeja ja käyttökatkoja

Stratasysin uuden palvelumoduulin avulla voit helposti ylläpitää, diagnosoida ja päivittää J55 Prime 3D-tulostinta verkossa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa huoltoa ja alhaisempia huoltokustannuksia. Stratasys J55 Prime on varustettu uudella UV-LED valoa käyttävällä tulostuspäällä, joka minimoi kalibroinnin ja huollon käyttökatkot. Täydennä J55 Prime aktiivisella ilmansuodatinjärjestelmällä, ProAero™ Air Extractor, joka kerää ja suodattaa 3D-tulostimen päästöt.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto