Parempi kontrasti ja terävyys täysväritulosteissa

15.4.2021

Stratasys asettaa jälleen standardin realistisille tulosteille lanseeraamalla VeroUltra™ materiaalin. Materiaali luo hämmästyttävän terävyyden etikettien teksteihin ja kuvioiden värierotteluun täysväritulostuksessa.

VeroUltra.jpg

VeroUltra™ materiaalin avulla suunnittelijat voivat viedä prototyypit aivan uudelle tasolle. Materiaalilla voidaan tulostaa erittäin yksityiskohtaisia ja ohuita viivoja, kuten esimerkiksi tekstiä etiketteihin ja pakkauksiin. VeroUltran kontrastit paranevat huomattavasti jopa siellä, missä värierottelun odotetaan olevan suuri. Materiaalilla on merkittävä etu tulostettaessa osia, joissa on luonnonmukaisen näköinen pinta, kuten puu, tekstiili tai marmori.

Stratasys kehittyy jatkuvasti

Viime vuosina Stratasys on työskennellyt intensiivisesti saadakseen kohtuuhintaisia laitteita ammattimaiseen täysväritulostukseen, jossa painopiste on laadukkaassa ja tarkassa värin, materiaalin ja pintakäsittelyn simuloinnissa. Stratasys on mm. ottanut käyttöön maailmanlaajuisen Pantone Validated™ värinhallintajärjestelmän, jonka avulla suunnittelijat voivat löytää oikeat PMS-koodit yhdellä napin painalluksella GrabCAD Print™  ohjelmistossa sekä tulostaa tarkoilla väreillä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.

Hiljattain kehitetystä VeroUltraClear™ materiaalista on tullut arvostettu vaihtoehto suunnittelijoiden ja muotoilijoiden keskuudessa ympäri maailmaa, koska siitä voi tehdä tulosteisiin mm. hienoja läpinäkyviä yksityiskohtia, jotka näyttävät lasilta.

VeroUltra on saatavana J8- ja J7-sarjan tulostimiin ja kesäkuusta lähtien se kuuluu myös J55 tulostimen tuotevalikoimaan.


Stratasys Partner logo.jpgOta yhteyttä myyjään saadaksesi lisätietoa

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.