J8-sarja

J8-sarja on 3D-tulostimien uusi sukupolvi, joilla saadaan realistisia tulosteita täysissä väreissä. Niillä voidaan tulostaa yksityiskohtaisia tekstuureja yhdistäen eri materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen.

J8-sarja
Tuotetiedot

Stratasys J8-sarja – 3D-tulostimet suunnittelijoille

Stratasys J8-sarjan 3D-tulostimet ovat tarkoitettu erityisesti suunnittelijoille ja muotoilijoille, jotka työskentelevät esimerkiksi kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja autoteollisuuden suunnitteluprosesseissa. Stratasys J8-sarjan koneet tulostavat nopeasti erittäin realistisia prototyyppejä, jotka näyttävät, tuntuvat ja toimivat, kuten oikea tuote.

Kaikki J8-sarjan 3D-tulostimet perustuvat samaan toiminnallisuuteen ja suureen tarkkuuteen. Stratasys J826 Prime ja Stratasys J850 Prime väritulostimilla on samat tulostusominaisuudet, mutta kaksi eri tulostusvolyymia. Stratasys J850 Pro on uusin lisäys J8-sarjaan. Se on edullinen vaihtoehto, kun väritulostusta ei tarvita.

Tulostusvolyymit:

Stratasys J850 Pro: 490 x 390 x 200 mm.
Stratasys J826 Prime: 255 x 252 x 200 mm.
Stratasys J850 Prime: 490 x 390 x 200 mm.

Produktsida -J850.jpg

Stratasys J850 Pro edullisesti

Stratasys J850 Pro sopii yrityksille, jotka tarvitsevat edullisia prototyyppejä konseptien verifiointiin ja suorituskyvyn testaamiseksi esimerkiksi ajoneuvo- lääke-, ja kuluttajatuoteteollisuudessa. J850 Pro tarjoaa laajan materiaalivalikoiman ja suuren tulostusvolyymin. 3D-tulostimeen voidaan ladata seitsemän eri materiaalia samanaikaisesti, mikä vähentää työn seisauksia ja hukkamateriaaleja materiaalimuutosten yhteydessä. Stratasys J850 Pro 3D-tulostimella voidaan tulostaa vahvaa digitaalista ABS-materiaalia, edullista DraftGrey ja erittäin läpinäkyvää VeroUltraClear-materiaalia sekä kovaa Vero-materiaalia että kumimaista Aglius30 -materiaalia.

Nopea ja luotettava suunitteluprosessi

J8-sarjan 3D-tulostimilla on neljä tulostustapaa, jotka mahdollistavat useita eri iterointeja malleihin edullisemmin. Super High Speed- tulostusmoodilla (SHS) voidaan tulostaa konseptimalleja erittäin nopeasti. Muut tulostusmoodit, High Mix (HM), High Speed (HS) ja High Quality (HQ) mahdollistavat erilaisten tekstuurien, värien ja materiaalien yhdistämisen samassa tulostetussa osassa, jolloin lopputulos on tarkalleen suunnittelun mukainen.

Stratasys on myös kehittänyt kaksi materiaalia, jotka parantavat koko suunnitteluprosessia. DraftGrey on edullinen konseptimateriaali, joka on ihanteellinen nopeaan ja edulliseen iterointiin suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. VeroUltraClear- materiaalilla voidaan tehdä erittäin läpinäkyviä ja yksityiskohtaisia malleja, jotka näyttävät lasilta. VeroUltraClear auttaa suunnittelijoita visualisoimaan mallin sisäiset ominaisuudet ja ulkonäön, jotta suunnitteluvirheet voidaan havaita helpommin. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia suunnitteluprosessissa.

Pantone J-serien Stratasys Protech.jpg

Pantone Validated™ – Löydä oikea PMS-värisävy helposti

J8-sarjan tulostimia ohjaa Stratasys GrabCAD Print™ ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa kaikista yleisistä CAD tiedostomuodoista käyttämättä aikaa STL tiedostojen muuntamiseen. Stratasys J826 Prime ja Stratasys J850 Prime 3D-tulostimiin on integroitu maailman laajuinen Pantone Validated™. Sen avulla löydetään tarkat PMS-koodit vain yhdellä napin painalluksella GrabCAD Print™ ohjelmistossa. Näin voidaan tulostaa tarkoissa lopputuotetta vastaavissa väreissä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit jokaisessa suunnittelun vaiheessa. Tämä auttaa värin määrittelyssä ja kommunikoinnissa sekä ohjaa värisuunnittelua inspiraatiosta toteutukseen.

Stratasys.com -sivultolta saat lisätietoa Stratasys J8-sarjan 3D-tulostimista »


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto