Stratasys J8-sarja

Stratasys J8-sarja on 3D-tulostimien uusi sukupolvi, joilla saadaan erittäin realistisia tulosteita täysissä väreissä. Niillä voidaan tulostaa yksityiskohtaisia tekstuureja yhdistäen eri materiaaliominaisuuksia yhteen ja samaan tulosteeseen.

Stratasys J8-sarja
Tuotetiedot

Stratasys J8-sarja – 3D-tulostin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi

Stratasys J8-sarjan 3D-tulostimet ovat tarkoitettu erityisesti suunnittelijoille ja muotoilijoille, jotka työskentelevät esimerkiksi vaativissa kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja autoteollisuuden suunnitteluprosesseissa. Stratasys J8-sarjan koneet tulostavat nopeasti erittäin realistisia prototyyppejä, jotka näyttävät, tuntuvat ja toimivat, kuten oikea tuote.

J8-sarjan 3D-tulostimet perustuvat samaan toiminnallisuuteen ja suureen tarkkuuteen. Ne eroavat toisistaan tulostusvolyymin osalta. Stratasys J826:n tulostusvolyymi on  255 x 252 x 200 mm, Stratasys J835:n on 350 x 350 x 200 mm ja Stratasys J850:n 490 x 390 x 200 mm.

Produktsida -J850.jpg

Uusia toimintoja ja materiaaleja nopeaan ja luotettavaan suunnitteluprosessiin

J8-sarjan 3D-tulostimilla on neljä tulostustapaa, jotka mahdollistavat useita erilaisia suunnittelun iterointeja alhaisemmilla kustannuksilla. Stratasys J8-sarjan Super High Speed Printing Mode (SHS) tulostustavalla voidaan tulostaa alkuvaiheen konseptimalleja erittäin nopeasti. Muut tulostustavat High Mix (HM), High Speed (HS) ja High Quality (HQ) antavat mahdollisuuden useiden tekstuurien, värien ja materiaalien käyttämiseen erilaisilla tarkkuuksilla ja nopeuksilla, jotta saavutetaan toivottu lopputulos.

Stratasys on myös kehittänyt kaksi materiaalia J8-sarjan 3D-tulostimille parantamaan koko suunnitteluprosessia. DraftGrey™ on edullinen konseptimateriaali, joka on ihanteellinen nopeaan ja edulliseen iterointiin suunnitteluprosessin alkuvaiheessa. VeroUltraClear™ on materiaali, jolla saadaan erittäin läpinäkyvä ja hienostunut osa, jonka ulkonäkö muistuttaa lasia. VeroUltraClear auttaa esimerkiksi visualisoimaan kokoonpanon sisällä olevia osia sekä toimintoja, jotta suunnitteluvirheet on helpompi havaita. Tämä säästää aikaa ja rahaa suunnitteluprosessissa.

Pantone J-serien Stratasys Protech.jpg

Pantone Validated™ – Löydä oikea PMS-värisävy helposti

J8-sarjan tulostimia ohjaa Stratasys GrabCAD Print™ ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa kaikista yleisistä CAD tiedostomuodoista käyttämättä aikaa STL tiedostojen muuntamiseen. J850:een on integroitu maailman laajuinen Pantone Validated™ värijärjestelmä. Sen avulla löydetään tarkat PMS-koodit vain yhdellä napin painalluksella GrabCAD Print™ ohjelmistossa. Näin voidaan tulostaa tarkoissa lopputuotetta vastaavissa väreissä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset mallit jokaisessa suunnittelun vaiheessa. Tämä auttaa värin määrittelyssä ja kommunikoinnissa sekä ohjaa värisuunnittelua inspiraatiosta toteutukseen.

Täytä tulostin useilla materiaaleilla samanaikaisesti

Stratasys J8-sarjan tulostimiin voidaan ladata seitsemän eri materiaalia samanaikaisesti, mikä vähentää materiaalin vaihdoista johtuvia työnseisauksia sekä jätemateriaalin määrää.

Stratasys.com -sivultolta saat lisätietoa Stratasys J8-sarjan 3D-tulostimista »

Stratasys Partner logo 2016_300px.png Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto