J55™

J55 on edullinen vaihtoehto konseptimallien tulostamiseen erittäin laadukkaasti ja äärimmäisen yksityiskohtaisilla pintatekstuureilla. Tulostin voidaan sijoittaa suoraan toimistoympäristöön.

J55™
Tuotetiedot

Stratasys J55 – vallankumouksellinen täysväritulostin

Stratasys J55 3D- tulostin soveltuu yrityksille, jotka työskentelevät esimerkiksi kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja ajoneuvojen suunnitteluprosessien parissa. Tulostusprosessin aikana pyörivälle tulostusalustalle voidaan tulostaa useita variaatioita mallista, joka näyttää, tuntuu ja toimii kuten valmis tuote.

Stratasys J55 Produktsida Protech.jpg

Toimistoystävällinen PolyJet 3D-tulostin

Stratasys J55 on hiljainen ja toimistoystävällinen PolyJet 3D-tulostin. J55 tulostimeen on saatavana aktiivinen ilmansuodatusjärjestelmä, ProAero™ Air Extractor, joka poistaa ja suodattaa tehokkaasti päästöjä 3D- tulostimesta.

Vältä kalibrointeja ja käyttökatkoja

J55 ProAero.jpgStratasysin uuden palvelumoduulin avulla voidaan helposti ylläpitää, diagnosoida ja päivittää J55 3D-tulostin verkossa. Tämä vähentää huolto- ja palvelukustannuksia. Stratasys J55 on varustettu uudenlaisella UV- LED valoa käyttävällä tulostuspäällä, joka minimoi käyttökatkoja ylläpidossa ja kalibroinnissa.

GrabCAD Print ja PANTONE Validated

J55 tulostinta ohjaa Stratasys GrabCAD Print™ ohjelmisto, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa kaiken suoraan eri CAD- järjestelmien tiedostoformaateista käyttämättä aikaa STL- tiedostojen muuntamiseen. J55 on integroitu maailmanlaajuisen PANTONE Validated™ värijärjestelmän kanssa. Sen avulla suunnittelijat löytävät helposti oikeat PMS-koodit ja voivat tulostaa tarkkoja värejä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.

Stratasys.com -sivustolta saat lisätietoa Stratasys J55 tulostimesta »

Stratasys J55 Pantone.jpg

Stratasys Partner logo 2016_300px.png Protech auttaa sinua 3D-tulostimen hankinnassa.
Käytä yllä olevaa yhteystiedot-välilehteä ottaaksesi yhteyttä kokeneisiin myyjiimme.

 

Tulostusmateriaalit Esittelyvideo

Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto