J55 – uusi vallankumouksellinen täysväri 3D-tulostin

29.4.2020

Stratasys julkaisi uuden vallankumouksellisen täysväritulostimen. J55 on ainutlaatuinen 3D- tulostin alhaisilla investointikustannuksilla ja suurella tulostusvolyymilla.

J55 toppbild.jpg

Stratasys J55 on erittäin hiljainen 3D- tulostin, joka voidaan sijoittaa suoraan toimistoympäristöön. Aktiivinen ilmansuodatin järjestelmä ProAero™ Air Extractor poistaa ja suodattaa päästöt 3D-tulostimesta. Uusi J55 soveltuu yrityksiin, jotka työskentelevät esimerkiksi kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan ja ajoneuvojen suunnitteluprosessien parissa.

J55 on edullinen vaihtoehto konseptimallien tekemiseen erittäin laadukkaasti ja äärimmäisen yksityiskohtaisien tekstuurien kuten nahka- ja puujäljitelmien avulla.

J55 Bild.jpg

Kompakti 3D-tulostin suurella tulostusvolyymilla

J55 3D- tulostin tarjoaa ainutlaatuisen tulostusvolyymin sen vaatimaan lattiatilaan nähden. Tulosprosessin aikana pyörivän tulostusalustan ansiosta voidaan tulostaa tehokkaasti samalla kertaa useita variaatioita mallista, jolloin kustannukset ja läpimenoajat ovat pienempiä. J55 tulostaa värillisiä osia Vero™, VeroVivid™ ja VeroClear™ materiaaleista sekä edullisesta DraftGrey™ materiaalista, joka sopii hyvin suunnitteluprosessin alkuvaiheen iterointeihin.

J55 Bild 2.jpg

J55:llä on GrabCAD Print ja PANTONE Validated tuki

J55 tulostinta ohjaa Stratasys GrabCAD Print™ ohjelmisto, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa kaiken suoraan eri CAD-järjestelmien tiedostoformaateista käyttämättä aikaa STL-tiedostojen muuntamiseen. J55 on integroitu PANTONE Validated™ järjestelmän kanssa, jolloin suunnittelijat löytävät oikeat PMS-koodit yhdellä napinpainalluksella ja voivat tulostaa tarkkoja värejä, jotka takaavat luotettavat ja realistiset konseptimallit kaikissa vaiheissa.

Älä hukkaa aikaa palveluun

Stratasysin uuden palvelumoduulin avulla voidaan helposti ylläpitää, diagnostisoida ja päivittää J55 3D-tulostin verkossa. Tämä vähentää huolto- ja palvelukustannuksia. Stratasys J55 on varustettu uudella tulostuspäällä, joka käyttää UV LED valoa ja minimoi kalibrointien ja huoltojen käyttökatkoja.

Lataa tästä PDF saadaksesi lisää tuotetietoa.

Stratasys Partner logo.jpg


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto