AESUB White 400ml
TUOTENUMERO: SH-AESW103

Tällä sprayllä saat tasaisen ja täysin mattavalkoisen pinnan 3D-skannattaville kohteille. Ei sisällä haitallisia pigmenttejä ja pestään helposti pois vedellä.

Lataa hinnasto.png

AESUB White 400ml
Tuotetiedot

AESUB White – skannaus-spray, joka pestään helposti pois vedellä

AESUB White on sprayväri, joka on erityisesti kehitetty antamaan parhaat tulokset, kun 3D-skannataan vaikeasti skannatavia kohteita, joissa on läpinäkyviä tai heijastavia pintoja tai syviä onteloita. Suihkuttamalla kohteisiin ohut kerros AESUB White spraytä, pinnasta saadaan tasainen ja täysin matta valkoinen. Pinnoite kiinnittyy erittäin hyvin useimpiin pintoihin ja se pestään skannauksen jälkeen pois vedellä.

Toisin kuin perinteiset sprayt, AESUB White ei sisällä haitallisia pigmenttejä ja näin vältetään herkkien yksityiskohtien, käyttäjien tai ympäristön altistuminen haitallisille aineille. Levitä AESUB White suoraan työkohteessa ilman, että sinun tarvitsee siirtää esinettä. Näin lisäät tehokkuutta ja tuottavuutta digitalisointiprosessissa.

AESUB WHITE SKANNING SPRAY 2.pngAESUB White hyödyt:

  • Pysyvä ja vesiliukoinen
  • Ei sisällä haitallisia aineita
  • Helppokäyttöinen
  • Tasainen ja homogeeninen pinnoite
  • Hyvä materiaaliyhteensopivuus
  • 3D-skannausasiantuntijoiden kehittämä ja hyväksymä

Haluatko keskustella 3D-skannauksesta asiantuntijan kanssa?
Ota meihin yhteyttä jo tänään.


Miksi kannattaa valita Protech?

AESUB-blue-logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto