FreeScan Trio

FreeScan Trio asettaa metrologiselle 3D-skannaukselle uuden standardin innovatiivisilla ominaisuuksillaan ja vertaansa vailla olevalla suorituskyvyllä.

Fi - Lataa esite.gif

FreeScan Trio
Tuotetiedot

FreeScan Trio – markkinoiden paras kädessä pidettävä 3D-skanneri

FreeScan Trio on edistynyt 3D-skanneri, joka tarjoaa tarkkaa laserskannausta ilman kohdistusmerkkejä. Skannerissa on moodi, jossa käytetään 98 laserviivaa ja kolmoiskamera-järjestelmää 5 MP resoluutiolla.  FreeScan Trio voi kerätä yli 3 000 000 pistettä sekunnissa, mikä tekee siitä markkinoiden parhaan kädessä pidettävän 3D-skannerin.

FreeScan Trion tarjoamia skannausmoodeja:

  • Vain yksi laserviiva: Hyödyllinen skannattaessa ontelomaisia ja ahtaita kohteita.
  • 7 yhdensuuntaista viivaa: Mahdollistaa enemmän yksityiskohtia.
  • 26 ristikkäistä viivaa: Optimaalinen isommille kohteille.

Mukautettu monille eri toimialoille

3D-skanneri FreeScan Trio on hyödyllinen useille toimialoille. Skannerin tarkkuus on 0,02 mm ja volumetrinen tarkkuuskin jopa 0,02 mm käytettäessä kohdistusmerkkejä. Sen suuri 650 x 580 mm:n näkökenttä mahdollistaa suuremman datamäärän keräämisen vähemmillä pyyhkäisyillä.

Lisäksi FreeScan Triossa on fotogrammetriatila, joka toimii SHINING 3D:n kätevän magneettisen ”skaalaustangon” kanssa. Tämä eliminoi ylimääräisten merkkien tarpeen ja tarjoaa volumetrisen tarkkuuden 0,02 mm + 0,015 mm/m asti.

Työskenteletpä sitten suurten kokoonpanojen parissa tai edistyneiden komponenttien tarkastuksessa, FreeScan Trio on luotettava ja tehokas 3D-skanneri kaikille insinööreille ja suunnittelijoille.


Miksi kannattaa valita Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Me tarjoamme luotettavat tuotteet ja nopean toimituksen. Lue lisää Protechista täältä.

Esittelyvideo
Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto