UltiMaker Factor 4

Factor 4 3D-tulostimen ominaisuuksia ovat mm. suorakäyttöinen kaksoisekstruusio ja automaattiset materiaalivaihdot.

UltiMaker Factor 4
Tuotetiedot

UltiMaker Factor 4 – 3D-tulostin, joka sopii tehtaan lattialle

UltiMaker Factor 4 on 3D-tulostin, joka tehostaa työnkulkuja ja varmistaa tuotantoprosessien luotettavuuden. Factor 4 tukee teollisuuden vaatimusten mukaisia materiaaleja sekä tarjoaa kaksoisekstruusio ominaisuuden ja sisäänrakennetun tulostusprosessin raportoinnin. Se on erinomainen valinta valmistaville yrityksille eri aloilla.

Ultimaker Factor 4 3d printer.pngAutomaattinen materiaalinvaihto

Kehittyneiden ominaisuuksien, kuten automaattisen materiaalinvaihdon ja sisäänrakennetun etäohjauksen ansiosta Factor 4 takaa luotettavan tuotannon. Muutamalla yksinkertaisella napin painalluksella mobiililaitteella käyttäjät voivat seurata ja säätää tulostusasetuksia etänä. Se on erityisen hyödyllistä kohteissa, joissa on useita tulostimia käynnissä samanaikaisesti.

Tulostuskammion lämmitys:
70 °C

Tulostusvolyymi:
330 x 240 x 300 mm


Miksi kannattaa valita Protech?

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.pngProtech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostusratkaisuja yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. UltiMaker/MakerBot tuotteemme soveltuvat oppilaitoksille, yrityksille ja teollisuuteen, jotka haluavat täydentää liiketoimintaa ainetta lisäävällä valmistuksella.
Lue lisää Protechista täältä.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto