Stratasys H350 ruotsalaiselle palvelutoimistolle

1.2.2024

Protech on saanut luottamuksen toimittaa Stratasys H350 3D-tulostin ruotsalaiselle Preformance 3DP AB palvelutoimistolle.

Victor Preformance_600px.png

Preformance 3DP AB on investoinut Stratasys H350:een, joka on jo täysin toimintavalmiudessa heidän uusissa tiloissaan Tenhultissa. Preformancella on pitkä tausta ruiskuvalettujen prototyyppien ja työkalujen valmistuksessa. Asiakkaiden 3D-tulostettujen osien kysynnän lisääntyessä Preformance näki tilaisuuden kehittää organisaatiota tulostuspalvelun suhteen. Koko vuoden 2023 ajan suunniteltiin ja rakennettiin uudet 300 m2:n tilat nykyisten toimitilojen viereen.

-    Kun aloimme miettiä mitä laitteita valita, päädyimme Stratasys H350:een, sanoo Victor Sollenby, joka johtaa Preformance 3dp:n toimintaa. Ratkaisevaa oli Protechin vankka sitoutuminen sekä se, että saimme tilaisuuden toimittaa tulostettuja SAF-osia noin 20 asiakkaalle. Se antoi hyvän kuvan yksityiskohtien laadusta ja mittatoleransseista. Saimme myös positiivista palautetta asiakkailtamme.

Tilauksia alettiin valmistamaan samalla viikolla

Preformancella ei ollut epäilystäkään siitä, että Stratasysin SAF H350 oli heille oikea valinta. Vain kolme päivää sen jälkeen, kun Protech oli toimittanut koneen ja huoltoteknikko oli asentanut sen, he pystyivät aloittamaan ensimmäisen asiakastilauksensa valmistamisen uudella tekniikalla.

-    Olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti pystyimme aloittamaan tulostamisen ja toimittamaan osat asiakkaillemme niin lyhyessä ajassa asennuksen jälkeen, Victor sanoo. Teimme perusteellisia koeajoja ja totesimme, että kaikki toimi täydellisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän sijoitukseen.

Aikaisemmin toimitetut ratkaisut Performancelle

Protech on useiden vuosien ajan toimittanut ratkaisuja Preformancelle, mukaan lukien TopSolidin CAD/CAM-järjestelmät. Uuden SAF H350:n myötä Preformance saa etulyöntiaseman muihin Pohjoismaiden palvelutoimistoihin nähden.

-    Protech on erittäin iloinen ja kiitollinen saadessaan luottamuksen toimittaa tämä järjestelmä Preformancelle, sanoo Daniel Risberg, Protechin myyjä. Preformance koostuu erittäin asiantuntevista ja innostuneista ihmisistä, ja olemme vakuuttuneita, että he onnistuvat ja saavuttavat suuren menestyksen uudella investoinnillaan.

Halu olla Pohjoismaiden paras palvelutoimisto

Nyt Preformancen tavoitteena on olla Pohjoismaiden paras palvelutoimisto. Heidän visionsa on olla eturintamassa ja tarjota erittäin hyvää laatua ja nopeita toimituksia kaikkialla Pohjoismaissa.

-    Meidän on oltava nopea, mukava ja joustava palvelutoimisto, joka ratkaisee asiakkaiden haasteet, Victor päättää.

Ota yhteyttä Performanceen tehdäksesi 3D-tulostustilauksen:
3dp.inquiry@preformance.se


protech-stratasys-platinum-partner.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto