J35™ Pro

Stratasys J35 Pro on uusi 3D-tulostin alhaisilla investointikustannuksilla. J35 Pro luo korkealaatuisia harmaansävyisiä konseptimalleja erittäin yksityiskohtaisilla tekstuureilla. Tämä 3D-tulostin voidaan sijoittaa edullisesti toimistoympäristöön.

J35™ Pro
Tuotetiedot

Stratasys J35 Pro – edullinen PolyJet 3D-tulostin

Stratasys J35 Pro on edullinen 3D-tulostin. Se soveltuu monille teollisuuden aloille, joissa työskennellään iteratiivisesti muun muassa kuluttajatuotteiden, kulutuselektroniikan, koulutuksen, ajoneuvojen sekä ilmailu- ja lääketieteellisten tuotteiden suunnitteluprosesseissa. Tulostusprosessin aikana pyörivälle tulostusalustalle voidaan tulostaa useita variaatioita osasta, joka näyttää, tuntuu ja toimii, kuten valmis tuote.

J35 Pro Stratasys Protech 3D Prints.jpg

Elastico Stratasys Protech 3D Print PolyJet material.jpg 3D-tulostin laajalla materiaalivalikoimalla

Konseptimallien avulla suunnittelijat voivat esitellä ideoitaan, joita voi olla vaikea hahmottaa luonnoksilla. Jo tuotekehitysvaiheen alkuvaiheessa konseptimallit voidaan esitellä käyttämällä J35 Pro:n monimateriaali ominaisuuksia. Kaikki läpinäkyvistä, kovista ja pehmeistä yksityiskohdista – yhdessä ja samassa tulosteessa. J35 Pro on yhteensopiva uusimpien materiaalien, kuten kumimaisen Elastico:n, kestävän Digital ABS Plus:n ja kehokontaktiin sertifioidun VeroContact Clear:n kanssa.

Materiaali suunnittelun alkuvaiheen iterointiin

Stratasys on kehittänyt kaksi materiaalia, jotka on erityisesti mukautettu suunnitteluprosesseihin. DraftGrey on edullinen konseptimateriaali, joka on ihanteellinen nopeisiin ja edullisiin iterointeihin suunnitteluvaiheen alkuvaiheessa. VeroUltraClear on materiaali, jolla saadaan aikaan läpinäkyviä ja hienoja yksityiskohtaisia osia, jotka muistuttavat lasia. VeroUltraClear auttaa visualisoimaan sisäiset ominaisuudet ja ulkonäön, jotta suunnitteluvirheet voidaan havaita helpommin. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia koko suunnitteluvaiheen ajan. J35 Pro pystyy tulostamaan jopa kolmella eri materiaalilla samanaikaisesti.

Vältä kalibrointeja ja käyttökatkoja

Stratasysin uuden palvelumoduulin avulla voit helposti ylläpitää, diagnosoida ja päivittää J55 Prime 3D-tulostinta verkossa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa huoltoa ja alhaisempia huoltokustannuksia. Stratasys J55 Prime on varustettu uudella UV-LED valoa käyttävällä tulostuspäällä, joka minimoi kalibroinnin ja huollon käyttökatkot. Täydennä J55 Prime aktiivisella ilmansuodatinjärjestelmällä, ProAero™ Air Extractor, joka kerää ja suodattaa 3D-tulostimen päästöt.


protech-stratasys-platinum-partner.pngMiksi kannattaa valita Protech?

Protech on kumppanisi tuotteiden, tuen ja koulutuksen suhteen ainetta lisäävässä valmistuksessa. Olemme toimittaneet 3D-tulostimia yrityksille ja teollisuuteen Pohjoismaisilla markkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Stratasys tuotteemme soveltuvat sinulle, joka haluat valita luotettavan ja ammattimaisen 3D-tulostettujen osien tuotannon. Lue lisää Protechista täältä.

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä suoraan myyjään

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien tätä tuotetta:

*Pakollinen tieto