Tehdasympäristöön sopivat 3D-tulostimet komposiittivalmiudella

12.5.2022

Stratasys täydentää tuotevalikoimaansa kahdella uudella 3D-tulostimella, jotka ovat valmiita tulostamaan hiilikuituvahvistetuista materiaaleista. Nämä tuotteet laajentavat siten ainetta lisäävän valmistuksen sovelluksia tehdasympäristössä.

Using F123 CR FDM Printer_webb.jpg

Stratasys vie ainetta lisäävän valmistuksen uudelle tasolle ja julkaisee kaksi 3D-tulostinta komposiittivalmiudella, F190CR ja F370CR. Molemmat järjestelmät ovat yhteensopivia hiilikuituvahvisteisten tulostusmateriaalien, kuten ABS-CF10 ja Nylon-CF10 sekä jopa kuuden korkean suorituskyvyn kestomuovin kanssa. Nämä materiaalit mahdollistavat laajemman valikoiman sovelluksia vaativiin valmistussovelluksiin.

Nya skrivare från Stratasys.jpgF190CR ja F370CR ovat erinomainen valinta yrityksille ja teollisuudelle, joilla on tarvetta valmistaa luotettavasti tuotantotyökaluja, jigejä, kiinnittimiä ja prototyyppejä komposiittimateriaaleista ja muista teollista laatua vastaavista materiaaleista. Uudet 3D-tulostimet tuottavat vahvoja, jäykkiä ja kemikaaleja kestäviä tulosteita.

Sovellukset:

  • Jigit ja kiinnittimet
  • Tarttujat
  • Tuotantotyökalut
  • Toiminnalliset prototyypit
  • Piensarjojen tuotanto

Lataa Stratasysin materiaali- ja sovellusopas. 

Voittaa lähimmät kilpailijat

Uuden tuotesarjan tulostusmenetelmä koostuu Stratasysin hyväksi todistetusta FDM-teknologiasta. Tutkimukset ovat osoittaneet 100 %:n luotettavuuden F123CR-sarjassa, joka päihittää lähimmän kilpailijan 21 %:lla.

Kilpaileviin tuotteisiin verrattuna Stratasysin uusi 3D-tulostin tarjoaa laajemman materiaalivalikoiman, suuremman tulostusvolyymin, paremman tukimateriaalin ja alhaisemmat materiaalikustannukset.

Sekä F190CR- että F370CR-tulostimien suuremman, täysin lämmitetyn tulostuskammion ansiosta voidaan tulostaa suurempia osia kuin kilpailijoiden 3D-tulostimissa on mahdollista.

60% vahvempi nylonmateriaali

Soft Jaws - FDM Nylon CF10_800px.jpgStratasys on myös julkaissut FDM Nylon-CF10:n, uuden komposiittimateriaalin F123-sarjan 3D-tulostimille. Materiaali on yli 60 % vahvempaa ja lähes kolme kertaa jäykempi kuin perus nylonmateriaali. Hiilikuitumateriaali on vain yksi monista F123-sarjan tulostimiin saatavilla olevista kestomuoveista. Stratasysin tukimateriaalien avulla on mahdollisuus tulostaa mitä tahansa geometrioita ilman rajoituksia.


Stratasys F190 CR

Tulostusvolyymi: 305 x 254 x 305 mm
Materiaalit: ABS, ABS-CF10, ASA, Nylon-CF10, TPU 92A
Materiaalilokerot: 2 kpl, yksi mallimateriaalille ja yksi tukimateriaalille

Stratasys F370 CR

Tulostusvolyymi: 355 x 254 x 355 mm
Materiaalit: ABS, ABS-CF10, ABS-ESD7, ASA, Diran 410MF07, Nylon-CF10, PC-ABS, TPU-92A
Materiaalilokerot: 4kpl, kaksi mallimateriaalille ja kaksi tukimateriaalille

Lataa datalehti täältä.

protech-stratasys-platinum-partner.png


Yhteystiedot

Ota yhteyttä suoraan myyjään tai lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jari Laine
jari.laine@protech.fi
Puhelin: +358 50 555 6688
Varaa Teams- tai puhelinkokous kanssani tästä.


Yhteydenottolomake

*Pakollinen tieto