Objet30™ Prime v.5

Objet30 Prime on erittäin luotettava ja varmatoiminen 3D-tulostin. Valittavana on erilaisia materiaaleja kuten DraftGrey™ nopeampaa ja kustannustehokkaampaa tulostusta varten. Käyttäjä hallitsee Objet30 Prime tulostinta helppokäyttöisellä ja suorituskykyisellä GrabCAD Print™ -ohjelmistolla.

Objet30™ Prime v.5
Tuotetiedot

Objet30 Prime – nopea 3D-tulostin laajalla materiaalivalikoimalla

Stratasys Objet30 Prime versio 5 3D-tulostimella on erinomainen tulostustarkkuus ja sillä on mahdollista tulostaa suurella nopeudella. Kaikkien Objet30 Pro:n ominaisuuksien lisäksi Prime:ssa on laajempi materiaalivalikoima ja se on hieman parempi sekä laadun, että nopeuden suhteen.

GrabCAD Print-ohjelmisto Objet30 Prime:lle

GrabCAD Print™ -ohjelmisto ohjaa Objet30 Prime versio 5 3D-tulostinta. Sen avulla käyttäjä voi tulostaa osat suoraan CAD-tiedostoista. Tällöin ei tarvitse käyttää aikaa STL-tiedostojen muuntamiseen.

objet30-prime-stratasys-protech.jpg Laaja materiaalivalikoima

Objet30 Prime:n tulostusvolyymi on 294 x 192 x 148mm. Materiaalivalikoimasta löytyy mm. DraftGrey nopeampaa ja kustannustehokkaampaa tulostusta varten, Biocompatible lääketieteellisiin ja hammaslääketieteellisiin tulostusteisiin ja VeroClear tulosteisiin, joissa tarvitaan läpinäkyviä ja sävytettyjä yksityiskohtia.

Stratasys.com sivustolta saat lisätietoa Objet30 Prime 3D-tulostimesta »

Protech auttaa sinua oikean tulostimen valinnassa.
Valitse yhteydenotto ja ota yhteyttä myyntiimme.

Stratasys_PLAT_Partner_new logo_2017.png

Tulostusmateriaalit Yhteydenotto

Ota yhteyttä:

*Pakollinen tieto